Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Η Μυροβλίζουσα εικόνα της Παναγίας στο Ντόνετσκ ξαναεκχέει μύρο!


Μυροβλίζουσα εικόνα της Παναγίας στο Ντόνετσκ. ”Και πάλι η θαυματουργή εικόνα του Ντονέτσκ της Θεοτόκου της “Πραΰνουσας καρδίας κακάς” ή Επτάσπαθης ρέει μύρο. Μύρο ρέει ακριβώς στα χέρια μου, κρατάω αυτή την εικόνα με ανησυχία τη νύχτα στο Ντόνετσκ, και τα χέρια μου, τα νιώθω υγρά – μύρο ρέει … Μέχρι δακρύων!”Ανάρτηση του Aleksandr Egortsev από το Ντόνετσκ στις 22/2/22 τη νύχτα.. H χάρη Της δεν άφησε τα κατατρεγμένα παιδιά της….

”Αυτή η εικόνα μεταφέρθηκε στο Ντόνετσκ τον Αύγουστο του 2014 από βετεράνους της αντιτρομοκρατικής μονάδας Alpha, που την έφεραν κατά τη διάρκεια σκληρών μαχών και βομβαρδισμών – για πνευματική υποστήριξη και προστασία της πόλης, των κατοίκων, ολόκληρου του Donbass…Μπροστά σε όλους τους ανθρώπους στο Ντόνετσκ, τότε, το 2014, ξαφνικά έκχεε πολύ μύρο. Τότε είδα πώς έκχεε μύρο στο Ντόνετσκ το Πάσχα του 2015. Και τώρα αυτή την εικόνα της Παναγίας μας έφεραν τη νύχτα. Και μπροστά στα μάτια μας, στα χέρια μας, η εικόνα ρέει ξανά μύρο…”

dimpenews.com

1 σχόλιο:

 1. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ!
  ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
  ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΑ,ΕΤΣΙ;-ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  ΔΙΟΤΙ Ο ΥΠΟΜΕΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ,ΟΥΤΟΣ ΣΩΘΗΣΕΤΑΙ.ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ,ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΦΥΛΗΣ,ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ,ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ,
  ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΛΠ..ΓΙ'ΑΥΤΟ Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΞΙΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...