Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Έχουν κλειδώσει 300 στόχοι σε ΗΠΑ και Ευρώπη για πυρηνικό χτύπημα

Ο Πρόεδρος.Πούτιν έδωσε εντολή για «άμεση ετοιμότητα προς πυρηνικό πλήγμα» στις στρατηγικές δυνάμεις της Ρωσίας!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την ρωσική "πυρηνική τριάδα" στρατηγικών όπλων να τεθεί σε επίπεδο μέγιστης ετοιμότητας προκειμένου να υποστηρίξουν τις συμβατικές δυνάμεις.

Η εντολή δόθηκε στην διάρκεια της συνομιλιών του Ρώσου προέδρου με ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησης μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν στον τομέα των κυρώσεων αλλά και της ρητορικής της Δύσης έναντι της Ρωσίας ή όπως αναφέρθηκε μετά τα «επιθετικά σχόλια» των χωρών του ΝΑΤΟ

Όπως είχε μεταδώσει ήδη κατ'αποκλειστικότητα το pronews και το defencenet.ru, στην αρχή της επέμβασης, είχαν τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή, αλλά όχι στο ανώτατο επίπεδο.

Πλέον η Ρωσία είναι έτοιμη να εξαπολύσει 6.500 πυρηνικά όπλα στους εχθρούς της και έχουν κλειδώσει 300 στόχοι σε ΗΠΑ και Ευρώπη (Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Σικάγο, Λος Άντζελες, Σαν Φραντσίσκο, Μαϊάμι, Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Μιλάνο, Αλεξανδρούπολη, κλπ.).

Η εντολή δόθηκε στον Α/ΓΕΕΘΑ των ρωσικών δυνάμεων Γ.Γερασίμοφ ο οποίος διατάχθηκε να θέσει τα πυρηνικά όπλα σε «καθεστώς πολεμικής ετοιμότητας».

«Ανώτεροι αξιωματούχοι των κορυφαίων χωρών του ΝΑΤΟ επιτρέπουν επίσης επιθετικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας, επομένως διατάσσω τον Υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου [των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων] να μεταφέρουν τις δυνάμεις αποτροπής του ρωσικού στρατού σε ειδική κατάσταση μαχητικού καθήκοντος», είπε ο Πούτιν στη δήλωση, την οποία μεταδίδει το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

 Οι χερσαίες πυραυλικές δυνάμεις, RVSN RF, η οποία περιλαμβάνονται όλες οι χερσαίες πυραυλικές δυνάμεις με εμβέλεια άνω των 1000 χλμ. αλλά και στο ναυτικό επίπεδο και στο εναέριο.

Η RVSN RF έχει τρείς Στρατιές βαλλιστικών πυραύλων: τις 27η, 31η και 33η:

Η 27η Στρατιά περιλαμβάνει: Την 7η Μεραρχία με 18 κινητούς εκτοξευτές  RT-2PM Topol, την 14η Μεραρχία πυραύλων 27 κινητούς εκτοξευτές   RT-2PM Topol, την 28η Μεραρχία Φρουρών βαλλιστικών πυραύλων με 29 UR-100NUTTH σε σιλό, την 54η Μεραρχία Φρουρών βαλλιστικών πυραύλων με 18 RT-2UTTH Topol-M και την 60η Μεραρχία πυραύλων 41 UR-100NUTTH και 52 RT-2UTTH Topol-M όλα φιλοξενούμενα σε σιλό.

Η 31η Στρατιά περιλαμβάνει: Την 13η  “Red Banner” Μεραρχία πυραύλων με 30 R-36M2 σε σιλό, την 42η Μεραρχία πυραύλων με 27 κινητούς εκτοξευτές RT-2PM Topol

Η 33η Στρατιά περιλαμβάνει: Την 35η Μεραρχία πυραύλων 36 RT-2PM Topol, την 39η Μεραρχία Φρουρών βαλλιστικών πυραύλων με36 κινητούς εκτοξευτές RT-2PM Topol, την 51η  Μεραρχία Φρουρών βαλλιστικών πυραύλων με 27 RT-2PM Topol και την 62η Μεραρχία πυραύλων με 28 R-36M2 σε σιλό.

Δύναμη βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων (ICBM): 434

58 R-36M2 (SS-18), 136 UR-100N (SS-19), 144 RT-2PM "Topol" (SS-25), 60 RT-2UTTH "Topol M" (SS-27), 18 RT-2UTTH "Topol M" (SS-27), 18 RS-24 "Yars" (SS-29)

Play Video

Η εναέρια πυρηνική δύναμη:

Στρατηγικά και τακτικά βομβαρδιστικά: 

Το σύνολο των βομβαρδιστικών είναι συγκεντρωμένο σε δυο αεροπορικές μεραρχίες, την 22η TBAD, την 326η TBAD και το 43ο Κέντρο Αξιολογήσεως και Εκπαίδευσης Πληρωμάτων . Όλα τα στρατηγικά βομβαρδιστικά ανήκουν στη δικαιοδοσία της 37ης Στρατιάς:

Μονάδες:

22η Αεροπορική μεραρχία με βάση την ΑΒ Engels

-        121o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα  - αεροπορική βάση Engels – Tu-160 Blackjack

-        184o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Engels – Tu-95MS

-        52o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Shaikovka – Tu-22M3

-        840o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Sol’cy – Tu-22M3

 

 326η Αεροπορική μεραρχία με βάση την ΑΒ Ukrainka

-        182o GTBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Ukrainka – Tu-95MS

-        79o TBAP Αεροπορικό σύνταγμα – Αεροπορική βάση Ukrainka – Tu-95MS (Tu-95KM, Tu-95K - Πιθανώς όλα τα βομβαρδιστικά σειράς «ΚΜ και Κ» εκσυγχρονιστήκαν σε επίπεδο «MS»)

-        200o GTBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Belaya – Tu-22M3

-        444o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Vozdbizhenka – Tu-22M3

Στην θάλασσα:

Υποβρύχια βαλλιστικών πυραύλων(SSBN): 11 ( 3 κλάσης Kalmar project 667BDR (NATO Delta III), 1 κλάσης Akula Project 941UM (NATO Typhoon), 5 κλάσης Delfin, project 667BDRΜ (ΝΑΤΟ Delta IV), 8 κλάσης Borey project 955 

Πυρηνοκίνητα υποβρύχια πυραύλων cruise (SSGN): 6 κλάσης Granit και Antey Project 949 και Project 949A (NATO OscarI & Osxar II). Πρόκειται να αντικατασταθούν από τη νέα κλάση Yasen.

Πυρηνοκίνητα επιθετικά υποβρύχια:14 (2 Project 945A – ΝΑΤΟ Sierra II, 4 Project 671RTMK – ΝΑΤΟ Victor III, 5 Project 971 Schuka-B,(NATO Akula)

Συμβατικά υποβρύχια με πυρηνικά βλήματα cruise: 18 (17 κλάσης Kilo, 1 κλάσης Lada) , 14 Project 877, 1 Project 877EKM, 1 Project 877LPMB, 1 Project 877V, 3 Project 677 κλάσης Lada.

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει προειδοποιήσει ότι οποιαδήποτε απόπειρα παρέμβασης στον πόλεμο με την Ουκρανία θα προκαλούσε μια απάντηση «που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ».

«Όποιος προσπαθήσει να μας σταματήσει και να δημιουργήσει περαιτέρω απειλές εναντίον της χώρας μας, εναντίον του λαού μας, θα πρέπει να ξέρει ότι η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι άμεση και θα σας οδηγήσει σε συνέπειες που δεν έχετε δει ποτέ στην ιστορία σας» είπε το πρωί ο Πούτιν στο διάγγελμά του, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοίνωσε την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία.

5 σχόλια:

 1. Ο κος Πούτιν μπορεί να προσθέσει στην λίστα με τους στόχους το "ελληνικό" κυνοβούλιο και το Φανάρι;
  Θα του δώσω όσα λεφτά έχω στην τράπεζα για τα έξοδα, σε περίπτωση που πατήσει το κουμπί.
  Ευχαριστώ.

  Α, και καλή αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας του εύχομαι.
  Να μην χάσει ούτε έναν στρατιώτη και ούτε ένα άρμα.
  Θα βοηθούσα αν μπορούσα, αλλά είμαι μακριά.

  Και μιας και βρίσκεται εκεί, ας αφαιρέσει και τα παράσιτα της Ουνίας και τους αιρετικόσχισματικούς της Ουκρανίας. Ναι, αυτούς που ο αιρετικός βαρθολομαίος αποκαλεί πλέον "Εκκλησία της Ουκρανίας" (!!!). Αν το κάνει αυτό, θα τον αποκαλώ άγιο. Γιατί από τους αυτοαποκαλούμενους "άγιους ποιμένες" της Ελλάδος, σίγουρα θα είναι 1000 φορές πιο άγιος (αν αφαιρέσεις και το αρνητικό πρόσημο της αγιότητας που έχουν αυτοί μπροστά στην αγιο-μέτρησή τους).

  Και μιας και πήρε και φόρα, αν μπορούσε να συγκαλέσει και μια Οικουμενική Σύνοδο, θα το εκτιμούσαμε.

  Και, επ' ευκαιρίας, αν θέλει να επεκτείνει το βασίλειό του κι άλλο, να ξέρει ότι υπάρχουν μερικοί στην Ελλάδα που τον προτιμούν από όλους τους "έλληνες" πολιτικούς. Μπορεί μια ανεξαρτητοποίηση και προσάρτηση αν μην είναι εύκολη, αλλά κάτι μπορούμε να σκεφτούμε... Π.χ., μια ομοσπονδία ορθόδοξων κρατών, για αρχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Που μας έμπλεξε ο μ@λ@κας ο κούλης και γίναμε πυρηνικός στόχος;;
  Μας ρώτησε κανείς αν θέλουμε να εμπλακούμε σε πόλεμο;;
  Μ@λ@κα κούλη !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με τον Mitsotakis πρωθυπουργό είσαι ήδη μπλεγμένος σε πολλά.
   Δεν χρειάζονται επιπλέον ενέργειες.
   Τώρα, το αν είναι καλύτερα να πας από πυρηνική κεφαλή, από μπόλι, από εγκληματία που κυκλοφορεί ελεύθερος, από μαφιόζο, από την αστυνομία, από καρκίνο, από το κρύο, από την πείνα, ή από κάτι άλλο από τις πολλές επιλογές που αυτός και οι συνάδελφοί του στο κυνοβούλιο μας έχουν χαρίσει, είναι θέμα προτίμησης.
   Πάντως, αν είσαι στο κατάλληλο σημείο, η πυρηνική κεφαλή θα είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος να φύγεις. Θα πας βέβαια ανεξομολόγητος και αδιάβαστος...

   Τέλος, δεν είναι μ@λ@κας. Εμείς είμαστε που τους ψηφίζουμε.

   Διαγραφή
 3. ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΛΕΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί να ζητήσει συγνώμη;
   Ζήτησε συγνώμη για τους νεκρούς στις εντατικές (εντός και εκτός);
   Μήπως για την πορεία της ελληνικής οικονομίας που θα σκοτώσει ακόμα περισσότερους;
   Μήπως για την ανύπαρκτη προστασία προς τους πολίτες γενικότερα (εγκληματικότητα, αρπαγές 1ης κατοικίας, καρκινογόνες ουσίες σε τρόφιμα, πειραματικά μπόλια, 5G, κ.α.);
   Συνείδηση δεν έχει και την δουλειά του κάνει ο "άνθρωπος"...
   Αυτοί που τους ψήφισαν και τους ψηφίζουν θα ζητήσουν ποτέ συγνώμη;;;
   Όχι μόνο την Νέα Δικτατορία, αλλά και το υπόλοιπο συνάφι του κυνοβουλίου, μηδενός εξαιρουμένου.
   Τέλος, μεταξύ των δικών μας και των ναζιστικών κτηνών της Ουκρανίας, ουδεμία διαφορά δεν υπάρχει.

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...