Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Χειρουργός Δημήτρης Γάκης: “Η παρούσα κυβέρνηση, θέλησε να κάνει τους εμβολιασμένους “εκλογικό στρατό”, αλλά την πάτησαν άσχημα. Το αφήγημα καταρρέει παταγωδώς”!

 
“Ο ίδιος ο Γκέιτς παραδέχθηκε ότι η Όμικρον είναι η καλύτερη απάντηση στον κορονοϊό. Δεν πίστευα στ΄αυτιά μου. Προέταξε το δυστυχώς διότι έχει χρηματοδοτήσει όλες τις εταιρίες παραγωγής εμβολίων.

Φαίνεται ότι δεν πήγε καλά το εμβόλιο όπως είπε, πήγε πολύ καλύτερα η Όμικρον, με καλύτερη χημική και κυτταρική ανοσία. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το αφήγημα καταρρέει παταγωδώς” τόνισε μιλώντας στον ρ/σ Focus ο χειρουργός, Δημήτρης Γάκης.
“Κι εμείς οι “ψεκασμένοι”, οι απροσάρμοστοι που υπερασπιζομαστε τη λογική και την επιστήμη με στοιχεία, πλέον δικαιωνόμαστε. Βέβαια πρόκειται για πικρή δικαίωση διότι στοίχισε χιλιάδες ζωές η εμμονική αντιμετώπιση της επιδημίας”, πρόσθεσε.

“Στις χώρες που υπάρχει σωστή πληροφόρηση στοιχείων, φαίνεται το τι ακριβώς γίνεται με το εμβόλιο”, σημείωσε ο ίδιος. “Η παρούσα κυβέρνηση, θέλησε να κάνει τους εμβολιασμένους “εκλογικό στρατό”, αλλά την πάτησαν άσχημα. Έχουν τεράστιες απώλειες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό κράτος. Το σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει”, είπε.

Αναφορικά με τη στάση της εκκλησίας σχολίασε: “Θυμάται κανένας η εκκλησία να αντέδρασε στο φασισμό στην Ιταλία, στο Ναζισμό στη Γερμανία και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, ή στη χούντα στην Ελλάδα; Η ηγεσία της εκκλησίας. Πάντα με τον διοικούντα ήταν. Η παρούσα μάλιστα, είναι η χείριστη που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια”.

Για το εμβόλιο της Novavax ανέφερε: “Δε γνωρίζω για το Novavax, δε βασίζομαι στις δημοσιεύσεις, όπως δεν το έκανα ούτε για το εμβόλιο της Pfizer και της Moderna. Και που αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι υπήρχαν χίλια προβλήματα με κυριότερο αυτό της ταχείας εξάλειψης προστασίας. Επομένως δεν μπορώ να μιλήσω, αν δεν δω αποτελέσματα. Εξαρτάται επίσης σε ποιον απευθυνόμαστε. Εάν αυτοί είναι άτομα με αυξημένη επικινδυνότητα, ηλικιωμένα με προβλήματα υγείας, τότε ναι, το εμβόλιο, δείχνει οτι ελαττώνει τη θνησιμότητα. Εκεί το ρισκάρουμε διότι τα πάντα στην ιατρική είναι στάθμιση ρίσκου-οφέλους. Κάθε φάρμακο, ακόμα και το νερό, μπορεί να σκοτώσει σε λάθος δόση, λάθος άτομο ή λάθος στιγμή. Έχει σημασία το πως χρησιμοποιείται κάτι. Και δεν πρέπει να το γενικεύουμε”.

“Αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο ιός ήταν πάρα πολύ βολικός ιός και για τις κυβερνήσεις, αλλά κυρίως για τα μεγάλα τραπεζικά συμφέροντα τα οποία σε όλο τον κόσμο, είναι εκείνα που έχουν και τις ασφαλιστικές εταιρίες που δίνουν συντάξεις. Αυτό είχε αρχίσει να μη γίνεται πολύ κερδοφόρο, διότι αυξήθηκε πολύ το προσδόκιμο ζωής. Έγινε λοιπόν ξεσκαρτάρισμα. Ακόμα και αν το εμβόλιο δεν έχει απευθείας βλαπτική επίδραση, δεν έχει ούτε προστασία. Οι στατιστικές δείχνουν ότι μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, πλέον η δράση του όχι μόνο εξαλείφεται, αλλά αυξάνει το ποσοστό στους διπλοεμβολιασμένους”, ανέφερε.

“Αναφορικά με τον εμβολιασμό των παιδιών ξέρω ότι η ΕΕ, εξετάζει τις κίτρινες κάρτες από τις πολλές περιπτώσεις της μητρορραγιών, δηλαδή αυξημένης αιμορραγίας στη διάρκεια της έμμηνου ρύσεως και αμηνόρροια, παρατεταμένη έλλειψη εμμήνου ρύσεως. Υπάρχουν επομένως κάποιες ενδείξεις και για μη γονιμότητα”, δήλωσε.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...