Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Προετοιμάζεται η επιστροφή της Βασιλείας στην Ελλάδα

σχόλιο Γ.Θ : Πριν χαρείτε ή λυπηθείτε, σκεφτείτε ότι όταν μία χώρα είναι προτεκτοράτο δεν έχει στα αλήθεια πολύ σημασία τι πολίτευμα έχει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Βασιλεία την ξερίζωσε από την Ελλάδα η Δύση, μέσα από το όργανό της Κ.Καραμανλή και σήμερα, πάλι η Δύση, πάει να την ξαναφέρει.
Δεν αρκεί η επιστροφή της μοναρχίας για να δούμε άσπρη μέρα. Δεν έχει σημασία τι πολίτευμα θα έχουμε αύριο στην Πατρίδα όσο έχει σημασία να επιστρέψει ο Χριστός στις καρδιές μας. Τότε θα αλλάξουνε όλα. Τότε θα γίνουμε αυτό που ονειρευόμαστε.
 
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
 
 Μέσα σε αυτό το σαθρό πολιτικό τοπίο, προετοιμάζεται η επιστροφή της Βασιλείας στην Ελλάδα. Οι πηγές μας ήταν και είναι απόλυτα αξιόπιστες και τεκμηριωμένες.
Έτσι, πρώτοι εμείς σας γράψαμε τους λόγους – αυτή τη χρονική στιγμή – της μετεγκατάστασης της βασιλικής οικογένειας του Κωνσταντίνου στην Αθήνα. Σας ενημερώσαμε ότι, ο “ερχομός” στην Ελλάδα του Κωνσταντίνου μετά της οικογένειάς του δεν είναι τυχαίος. Σας ενημερώσαμε ότι, διαθέτει ολόκληρο επιτελείο τεχνοκρατών που επιμελούνται των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Σας ενημερώσαμε ότι, του επικοινωνιακού επιτελείου προΐσταται ένας από τους πλέον σπουδαίους σύγχρονους μουσικούς της Πατρίδος μας και ο οποίος χαίρει παγκόσμιου σεβασμού και αναγνώρισης. Σας ενημερώσαμε ότι, ο Νικόλαος επιστρέφει με τη Βασιλεία στην Ελλάδα μέσω δημοψηφίσματος. Σας ενημερώσαμε ότι, οι εξελίξεις μπορεί να διαρκέσουν μέχρι το 2022. Σας ενημερώσαμε…
Όλα τα παραπάνω, έκαναν το ζήτημα επιστροφής της Βασιλείας στην Ελλάδα, πρώτο θέμα σε πολλές εφημερίδες της χώρας μας. Συστημικές εφημερίδες ή άλλως του “Δημοκρατικού τόξου”. Αναγκάσαμε μέσω του ρεπορτάζ μας, να καλέσουν οι Παπαχελάς-Κοσιώνη τον τέως Βασιλέα Κωνσταντίνο για συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.
Στην οποία ο Κωνσταντίνος κατά 100% σε όλα τα σημεία μας επιβεβαίωσε. Τα οποία αναδείξαμε με σύνεση, παρρησία, προσοχή στην καταγραφή των πληροφοριών και σεβασμό στα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες, φανφάρες, αλαλαγμούς και στεντόρειες “κορώνες” (δυνατές φωνές).

Επί του πιεστηρίου.

Μέχρι “να αναλάβουν έργο” τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αμφισβητώντας και εγκαλώντας την κυβέρνηση, αλλά και δίνοντας λύσεις περί των ουσιαστικών προβλημάτων της Πατρίδος και της Κοινωνίας, θα επιμελούνται απλού έργου που θα θέλουν να το αντιλαμβάνονται εκείνοι που πρέπει.
Όπως επί παραδείγματι – σύμφωνα με την ενημέρωσή μας – θα επιμεληθούν τη μεταφορά του Μνημείου του Αλέξανδρου Υψηλάντη, από το Πεδίο του Άρεως, στη Σχολή Ευελπίδων. Μια κίνηση που έχει συγκινήσει τις Παμποντιακές Οργανώσεις Ελλάδος και εξωτερικού!!
Επανέρχομαι… 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...