Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Μασονικό παραλήρημα: Οι τέκτονες λένε ότι απαλευθέρωσαν την Μακεδονία!

Γιώργος Θαλάσσης

Δεν έχει προηγούμενο το προπαγανδιστικό άρθρο ελληνόφωνης ιστοσελίδας που υποστηρίζει ότι οι τέκτονες απελευθέρωσαν την Μακεδονία.
Η εν λόγω ιστοσελίδα, η οποία συχνά πυκνά προπαγανδίζει υπέρ της αμερικανοσιωνιστικής πολιτικής (πρόσφατα πανηγύριζε με την καταδίκη από το σιωνιστικό δικαστήριο της Χάγης κατά του Σερβοβόσνιου ηγέτη Ράντοβαν Καρατζίτς) και φιλοξενεί άρθρα υπέρ της κλίντον και κατά του Τραμπ, άρθρα σεξουαλικής διαστροφής, άρθρα που εκτοξεύουν χολή κατά Μητροπολιτών όπως ο Σεραφείμ Πειραιώς και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, έφτασε στο επαίσχυντο σημείο να βαφτίζει ως μασόνους ήρωες και ηγέτες που συμμετείχαν στην απελευθέρωση της Μακεδονίας.
Είναι γνωστό ότι το μασοναριό για λόγους πρεστίζ βαφτίζει μετά θάνατον εξέχουσες προσωπικότητες, οι οποίες δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από την συκοφαντία, ως τέκτονες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι, όταν πριν μερικά χρόνια το μασοναριό είχε βαφτίσει ως τέκτονα τον ανεπανάληπτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια. Ένα έγγραφο όμως, που ήρθε στην δημοσιότητα λίγο μετά και που εμφάνιζε τον Μεγάλο Ιωάννη Καποδίστρια ως διώκτη του τεκτονισμού, έκανε τους μασόνους να αναδιπλωθούν και να μην υπαινιχθούν ξανά παρόμοιο ψεύδος. 

Ο μασονισμός και η νέα τάξη πραγμάτων έχει φέρει την Πατρίδα μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Δηλαδή στην καταστροφή. Σε μια καταστροφή υλική αλλά κυρίως Πνευματική, αφού μέσα από τους τηλεοπτικούς βόθρους που λέγονται κανάλια κατάφερε να αλλάξει την Ελληνική αλλά και παγκόσμια κοινωνία εκπορνεύοντάς την και κάνοντάς την να λατρέψει την ύλη και τον αριβισμό.

Μέσα από το επαίσχυντο άρθρο της ανθελληνικής ελληνόφωνης ιστοσελίδας το μασοναριό προσπαθεί να συνεχίσει την εκστρατεία αγιοποίησής του στην διαλυμένη και χωρίς Πνευματικό Ποιμένα Ελληνικής Κοινωνίας με σκοπό την ισχυροποίησή του αλλά και τον προσηλυτισμό στις σκοτεινές τάξεις του.

Υπάρχει και Θεός όμως...
Για κακή τους τύχη υπάρχουν άξιοι συνεχιστές του Καντιώτου και του Χριστοδούλου, Πνευματικοί Πατέρες και Λαϊκοί Φρουροί της Πίστεως και της Πατρίδος, που δεν φοβούνται ούτε τον θάνατο, ούτε τους διωγμούς. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας πολεμάμε. Η Πατρίδα είναι δικιά μας. Χριστιανοί την ελευθέρωσαν με τα ποτάμια του αίματός τους. Μας βρήκατε, δεν σας βρήκαμε. Εδώ θα μείνουμε. Και νεκροί θα σας πολεμάμε.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...