Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Οι επιθέσεις στις Βρυξέλλες ήταν απλώς η αρχή – Το ISIS υπόσχεται πόλεμο διαρκείας

Το Ισλαμικό Κράτος έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να χτυπά στην Ευρώπη
κάθε φορά που η προσοχή του κόσμου θα ξεχνά τον κίνδυνο μιας βομβιστικής επίθεσης και αυτή είναι η βασική στρατηγική που θα δούμε στη συνέχεια σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις βελγικές αρχές.
Η βελγική αστυνομία έκανε γνωστό πως το γραφείο και το σπίτι του πρωθυπουργού της χώρας ήταν μέσα στους κύριους στόχους που είχε και έχει το Ισλαμικό Κράτος πριν και μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες.
Οι αρχές της χώρας αποκάλυψαν αυτή την πληροφορία μετά την ανάλυση ηλεκτρονικών δεδομένων που χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές που χτύπησαν στις Βρυξέλλες.
Με τις επιθέσεις στην καρδιά της ΕΕ το Ισλαμικό Κράτος μόλις ξεκίνησε τη στρατηγική του που αφορά τη μεταφορά του τρόμου από τη Μέση Ανατολή στην Ευρώπη που δεν είχε προλάβει να συνέλθει από τις επιθέσεις στο Παρίσι.
Το Ισλαμικό Κράτος παράλληλα δημοσίευσε για πρώτη φορά τη στρατηγική του για επιθέσεις σε άλλες χώρες πλην της Συρίας και του Ιράκ, με ένα μανιφέστο 99 σελίδων υπό τον τίτλο «Black Flags From Rome». Σε αυτό το κείμενο η οργάνωση σημειώνει πως θα πραγματοποιεί επιθέσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου «Η Δύση να ξοδέψει δισεκατομμύρια» για την ασφάλεια των πόλεων της.
Επιπλέον το κείμενο αναφέρει πως «κάθε φορά που η προσοχή των ΜΜΕ θα χαλαρώνει, το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπά με νέες επιθέσεις» καθώς αυτή η κατάσταση θα υποχρεώνει τις ευρωπαϊκές αστυνομίες «να ξαναβάζουν σε συναγερμό τα κράτη τους» και θα υποχρεώσει «στο κλείσιμο ολόκληρων πόλεων» γεγονός που θα προκαλέσει τεράστιες οικονομικές απώλειες ως εκ τούτου «ο πληθυσμός των Ευρωπαίων θα αντιληφθεί πως υπάρχει πόλεμος διαρκείας στην Ευρώπη και δεν θα αισθάνεται ασφαλής κανένας».

karfotiko

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...