Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Περίεργη είδηση: Το ισχυρότερο εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ κάλεσε ως ομιλητή στο συνέδριό του πάστορα που λέει ότι ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος

Αυτό το έτος, η Αμερικανοϊσραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων, (American Israeli Public Affairs Conference ή AIPAC)
η οργάνωση με την μεγαλύτερη επιρροή υπέρ του Ισραήλ στην Αμερική, έχει προσκαλέσει τον επίσκοπο Edwin Harper να μιλήσει στο ετήσιο συνέδριο της στην Ουάσιγκτον, αναφέρει είδηση του AlterNet.


Ο Edwin Harper, είναι Αμερικάνος επίσκοπος της αντι-τριαδικής πεντηκοστιανής εκκλησίας ‘Apostolic Life Cathedral’ και περιγράφει τον εαυτό του ως "φανατικό" που αναμένει με ανυπομονησία την Αρπαγή. Πιστεύει, επίσης, ότι όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, θα είναι Εβραίος.

Το 2012, ο Harper εμφανίστηκε στην εκκλησία του στο Huntington της Δυτικής Βιρτζίνια. Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες εκκλησίασμα, ο Harper αφιέρωσε το κήρυγμά του στον ερχομό του πυρηνικού πολέμου με το Ιράν και την επικείμενη Αρπαγή. Καθώς μιλούσε για έναν συνασπισμό κακοποιών που θα συμμαχήσουν κατά της Χριστιανοσύνης, ο Harper ξαφνικά άρχισε να καταφέρεται κατά του Obamacare, προειδοποιώντας το κοινό ότι θα εμφυτευθούν κρατικά τσιπ στα χέρια και τα κρανία τους, εφόσον υπογράψουν.

Σύμφωνα με τον Harper, η κυβερνητική υγειονομική περίθαλψη ήταν μια σατανική επιχείρηση, αλλά ο πρόεδρος που συνέλαβε αυτό το έργο ήταν ένα απλό εργαλείο του Εωσφόρου.

"Είναι ο Ομπάμα ο Αντίχριστος;" ρώτησε ο Harper το κοινό του. "Όχι. Αυτός δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Δεν είναι Εβραίος! Πρέπει να είναι Εβραίος! " 

Το AIPAC έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στο να κάνει τον Harper σύμμαχο. Το 2011, το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ισραήλ Αμερική που συνδέεται με το AIPAC- έστειλε τον Harper σε ταξίδι στο Ισραήλ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. 

Ο Harper είναι τακτικός ομιλητής στον εορτασμό της Ημέρας του Ισραήλ στο Huntington της Δυτικής Βιρτζίνια και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια λόμπι που σχετίζονται με το AIPAC στο Καπιτώλιο, όπου ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με τον Frank Gaffney (φώτο), έναν εβραϊκής καταγωγής φανατικό αντι-μουσουλμάνο και σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής του Τεντ Κρουζ.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από τη Περιφέρεια της Δυτικής Βιρτζίνια της Πεντηκοστιανής Εκκλησίας, ο Harper "ήταν βασικός ηγέτης στην συγκέντρωση πάνω από 700 συμμετεχόντων στο Πανεπιστήμιο του Τσάρλεστον που φιλοξενήθηκε από τον γερουσιαστή Joe Manchin ΙΙΙ σχετικά με τους κινδύνους της συμφωνίας απαγόρευσης πυρηνικών του Ιράν."

Το AIPAC δεν απάντησε στο ερώτημα για σχολιασμό των σχολίων του Harper για τους Εβραίους και τον Αντίχριστο.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το 1999 η εβραϊκή ADL είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση κατά του διάσημου ευαγγελιστή Jerry Falwell ο οποίος είχε πει επίσης ότι ο Αντίχριστος είναι Εβραίος, κάτι που για την οργάνωση θεωρήθηκε «σύνορα για τον αντισημιτισμό που έχει τις ρίζες του στον χριστιανικό θεολογικό εξτρεμισμό».



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...