Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Αυτοί οι χάρτες δείχνουν τον ερχομό του «Τέλους της Αμερικής»;

Στο 1ο βίντεο θα δείτε 17 άνδρες με καταγωγή από την Μέση Ανατολή που...
συνελήφθησαν στα σύνορα. Σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Οι περισσότερες Πολιτείες των ΗΠΑ έχουν πάνω από το 15% του πληθυσμού τους με μετανάστες.

Ο Supreme Patriot μας μεταφέρει μία ιστορία από το PBS, ότι η σχολική περιοχή του Saint Cloud στην πολιτεία της Μινεσότα, έχει φέρει ξανά την πρωινή προσευχή στα σχολεία. Αυτή τη φορά όμως είναι μόνο για τους Μουσουλμάνους. Η Χριστιανική προσευχή απαγορεύεται.
 

Ο διευθυντής της CAIR στο Τέξας, Μουσταφά Carrol,δήλωσε ότι " εμείς οι εν ενεργεία μουσουλμάνοι, είμαστε υπεράνω του νόμου της γης".

 
 

Όπως μας δείχνει ο Χάρτης στο επάνω μέρος αυτής της ιστορίας, μεγάλα τμήματα της Αμερικής έχουν τώρα ένα μεγάλο ποσοστό μεταναστών που ζουν εντός των κρατών τους. Είναι όλα αυτά απόδειξη ότι έρχεται το «τέλος της Αμερικής;»

Στο St Cloud, στο Minn, που ζουν πολλοί Σομαλοί,οι φοιτητές εμποδίζονται να κάνουν χριστιανικά συμπροσευχή, ενώ ικανοποιούνται οι επιθυμίες της μουσουλμανικής κοινότητας. Το δημοσίευμα από το PBS ανέφερε, ότι «μουσουλμάνοι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικά δωμάτια με χαλιά προσευχής, για τις πέντε καθημερινές προσευχές».
 

Στο 2ο βίντεο παρακάτω, μαθαίνουμε ότι μια έκταση 10 μιλίων κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού, παραμένει ορθάνοιχτη, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε θέλει να έρθει στη χώρα μας.
 

Στο 3ο βίντεο παρακάτω, υπάρχουν πολλά στοιχεία όπου παρακολουθούμε την "λευκή γενοκτονία" που εκτυλίσσεται.






http://allnewspipeline.com/State_Maps_Show_Coming_End_Of_America.php

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP: Corfiatiko.blogspot.com
http://corfiatiko.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...