Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Τελευταία ευκαιρία πριν την Πυρηνική επίθεση της Β. Κορέας στην Ουάσιγκτον! (βίντεο)


Η Βόρεια Κορέα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο το οποίο παρουσιάζει μια πυρηνική επίθεση στην Ουάσιγκτον, απειλώντας ταυτόχρονα τη Σεούλ ότι θα δεχτεί «ανηλεή επίθεση» επειδή συκοφαντεί τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Το τετράλεπτο βίντεο, το οποίο τιτλοφορείται «Η τελευταία ευκαιρία» δείχνει έναν πυρηνικό πύραυλο να εκτοξεύεται από ένα υποβρύχιο και να πλήττει την Ουάσινγκτον, ενώ η αμερικανική σημαία τυλίγεται στις φλόγες.
Στο τέλος του βίντεο, ένας πύραυλος ξεπροβάλλει μέσα από τα σύννεφα και πέφτει μπροστά στο Μνημείο του Λίνκολν, στην αμερικανική πρωτεύουσα.
Το Καπιτώλιο ανατινάζεται και στην οθόνη εμφανίζεται ένα μήνυμα, στα κορεατικά:
«Αν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές κουνηθούν έστω και ένα εκατοστό προς το μέρος μας, θα τους χτυπήσουμε αμέσως με την πυρηνική δύναμή μας».
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί ότι θα προχωρήσει σε νέες πυρηνικές και πυραυλικές δοκιμές, σε απάντηση για τα στρατιωτικά γυμνάσια της Νότιας Κορέας με τις ΗΠΑ.
Εξάλλου, το πυροβολικό του Λαϊκού Στρατού της Βόρειας Κορέας έδωσε «τελεσίγραφο» στην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Παρκ Γκέουν-Χίε, απαιτώντας να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον «αποκεφαλισμό» της βορειοκορεατικής ηγεσίας.
«Αν η προδότρια Παρκ Γκέουν-Χίε και η συμμορία της δεν απαντήσουν (…) ο στρατός θα αναλάβει στρατιωτική δράση χωρίς έλεος», προειδοποιεί η ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο KCNA.
Το Σάββατο, νοτιοκορεάτες ακτιβιστές έριξαν στη Βόρεια Κορέα χιλιάδες φυλλάδια, επικριτικά για το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ.


http://www.crashonline.gr/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...