Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Οι αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος

 

Οι αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος. Άρωμα Συρίας στο Καζακστάν. Η Τουρκία πίσω από τα γεγονότα;

κατά τη σύλληψη
Image

Η εγκέφαλος της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας με την κωδική ονομασία Dikiy συνελήφθη στο Καζακστάν

Image


Ο Arman Dzhumageldiev συνελήφθη στο Καζακστάν, αναφέρει το Sputnik Καζακστάν, επικαλούμενο το κύριο αρχηγείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Οι αρχές της δημοκρατίας υποψιάστηκαν ότι ο άνδρας, ο οποίος επέστρεψε στο Καζακστάν από την Τουρκία στις αρχές Ιανουαρίου, ήταν επικεφαλής των πογκρόμ και των επιθέσεων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Image
Image

Ο Arman Dzhumageldiev με την κωδική ονομασία Dikiy ( “Άγριος”), ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος, ύποπτος για οργάνωση ταραχών στο Αλμάτι.
Ο Dikiy είναι επίσης διασημότητα του Instragram με 44 χιλιάδες followers. Kατασχέθηκαν οπλισμός ένα όχημα και ταξιδιωτικά έγγραφα. Μαζί του συνελήφθηκαν κι άλλα 5 πρωτοκλασάτα μέλη της οργάνωσης. Θεωρείται ότι είναι ένας από τους διοργανωτές των επεισοδίων.Σχετικές ανακοινώσεις έκανε το Υπουργείο Εσωτερικών.

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...