Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Μαύρο σε αυτούς που μαυρίζουν τις ψυχές μας κάθε μέρα

«Θάνατος είναι οι κάργιες που χτυπιούνται στα τηλεπαράθυρα και στα δελτία ειδήσεων». Έτσι μόνο μπορείς μόνο να χαρακτηρίζεις όλο το θανατικό που μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων κάθε μέρα.

Ακόμα και οι διαφημίσεις με όλων των ειδών τα εμβόλια, τα αντιπυρετικά, τις βιταμίνες και τα σορόπια.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νοερά βρίσκεσαι στο νοσοκομείο και παίρνεις θέση για τον άλλο κόσμο. Με το φόβο καρφωμένο στο μυαλό σου, πιστεύουν ότι θα κάνεις όχι μόνο αυτά που σου ζητάνε, αλλά και ό,τι ακόμα υπαινίσσονται. Και ψήφο να τους δώσεις, και να πας να πολεμήσεις τους εχθρούς του κράτους και της κοινωνίας. Ποιους δηλαδή; Τους απέναντί σου, τους γείτονες και τους φίλους και τους συγγενείς που έκανες χθες παρέα...

Αλλά πόση ξεφτίλα πρέπει να υποστούμε και να την ανεχτούμε; Ο κάθε σερβιτόρος μετατράπηκε σε Υγειονομικό ελεγκτή και μετράει πόσοι είναι οι μπολιασμένοι και τεσταρισμένοι και με τι ταυτότητα, μη και πάρουμε το πιστοποιητικό του θείου μας για να πάμε στην ταβέρνα να πιούμε κάνα ούζο...

Αλήθεια με ή χωρίς μπολι, σας μοιάζουν αυτά τα μέτρα για προστασία της υγείας; Ή για υπόταξη του πολίτη; Να επιδεικνύει στον κάθε σερβιτόρο ότι δεν έχει όο, αύριο ότι δεν έχει γαστρεντερίτιδα που πάει στην τουαλέτα, γιατί βήχει, γιατί φτερνίστηκε; Γιατί η ξεφτίλα μεγάλωσε τόσο πολύ και δεν ντρέπεται κανένας για αυτό που ανεχόμαστε….

Εγώ και πολλοί άλλοι μόνο σε έσχατη ανάγκη θα ανεχτούμε αυτό τον εξευτελισμό... Καφέ στο παγκάκι ή στο σπίτι μας, αγορά από το ίντερνετ... Ούτε που ιδρώνει το αυτί κανενός, ότι μόνο οι Ναζί βγάζανε άδειες στον κόσμο για να μπαίνουν σε μαγαζιά και σε τρένα και σε πλοία... Να είστε σίγουροι όλοι εσείς παγκοσμίως πως όταν ζητήσετε την ψήφο μας, θα σας περιμένουμε με αγωνία για να σας μαυρίσουμε... Όχι ο σκύλος του Παβλόφ δεν έμαθε το μάθημα του, θα σας δαγκώσει, δε θα σας κουνήσει την ουρά του που του πετάξατε πέντε επιδόματα, μετά από τόσα μαστίγια.

 http://www.freepen.gr/2021/11/blog-post_430.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...