Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Όταν χτυπάς Υγεία και Στρατό… έχεις σκοπούς πιο σκοτεινούς..!

Καταρχας ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι Ηρωες ειναι αυτοι που σημερα δηλωνουν οτι δεν συναινουν, οτι δεν υποτασονται, αυτοι που δηλωνουν παραιτηση, αυτοι που λογο τιμης τους ρισκαρουν το μελλον τους και την καριερα τους !

Αυτοι που επιλεγουν απο Ηθος , Τιμη και προστασια στους συνανθρωπους τους να αλλαξουν το επιπεδο ζωης τους και να περασουν στην ανεργεια και το ρισκο για να συνεχισουν !

Τωρα πρεπει να ριξουμε χειροκροτημα και οχι οταν εκτελουσαν το καθηκον τους και τον ορκο τους ! Το να κανεις αυτο που αποφασισες να κανεις στην ζωη σου γιατι το αγαπας , γιατι ετσι ειναι η ψυχη σου δεν θελει χειροκροτημα ..το να ξεριζωσεις το ειναι σου , την αποστολη σου , για να σταθεις εμποδιο σε λαθος αποφασεις και σχεδιασμους …ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ !

Τωρα εχουμε Ηρωες και οχι χτες , οχι με την αφηγηση του σκοτους ..που πριν χειροκροτουσε και τωρα κυνηγα τους Ηρωες του !

Εμεις οι ανθρωποι δεν ειμαστε το σκοτος, ειμαστε αυτοι που κατανοουν την ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ και θα ειμαστε και αυτοι που θα σας στηριξουν σαν τους πρωτους Ηρωες θυματα αυτου του δολοφονικου σχεδιου !

Οταν λυγιζεις τους πυλωνες της χωρας, την Υγεια και τον Στρατο ..εχει σκοτεινες βλεψεις …αλλα εμεις οι ανθρωποι παρατηρουμε τις πραξεις τους , το εγκλημα τους !

Θελουν να σας κανουν ολους να λυγισετε , να υποταχθειτε , δεν θα τα καταφερουν !

Τους Ηρωες μας εμεις οι Ελληνες Ανθρωποι τους τιμουμε και τους προστατευουμε , Ο υγειονομικος , ο στρατιωτικος που σημερα αντιστεκεται ειναι οι Πρωτοι Ηρωες που εβαλαν κορμι μπροστα στην Νεα Ταξη Πραγματων !

Ειμαστε εδω να σας στηριξουμε απολυτα , καθολικα , σε ολα τα επιπεδα ολους οσους αντιστεκονται ,

Εμεις οι ανθρωποι θα δημιουργησουμε ταμειο ωστε να συλλεγουμε της προσφορες ολων για να υποστηριξουμε την μαχη που δινεται !

Θα πρεπει να κατανοησουν οι υπαλληλοι της νεας ταξης πραγματων οτι εχουν αγγιξει πλεον την εσχατη προδοσια κατα τους Εθνους , θα τιμωρηθουν για αυτες της πραξεις παραδειγματικα !

Σας ευχαριστουμε ολους απο καρδιας για της ηρωικες σας πραξεις , σας ευχαριστουμε που τιματε τους ορκους σας , σας ευχαριστουμε που σταθηκατε και θα σταθειτε στο Υψος που αρμοζει σε Ελευθερο Ελληνα !

Θα δημιουργησουμε λιστες , με την βοηθεια σας θα ειναι πολυ πιο εφικτο , με τους Ελληνες τιμητες των αξιων της ζωης και του καθηκοντος και εμεις οι Ελληνες ελευθεροι ανθρωποι ..που ειμαστε εκατομμυρια θα σας στηριξουμε σε οτι χρειαστειτε, σε ολα τα επιπεδα , ειναι ενας υβριδικος πολεμος , πολυπαραγοντικος , πολυσυνθετος και ειστε οι πρωτοι στο πεδιο μαχης , κρατηστε την γραμμη αμυνας μας … Εμεις οι Ελευθεροι Ελληνες Ανθρωποι ερχομαστε να σταθουμε διπλα στα αδερφια μας !

Κρατηστε και κερδιστε χρονο για ολους μας , κανεις δεν θα μεινει μονος , κανεις δεν θα μεινει αβοηθητος ..!

Ειναι τιμη μου να γραφω ενα αρθρο για τους Ηρωες Ελληνες την εποχη του σκοτους και της συγκομιδης !

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_141.html
Stranger…

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...