Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ξέσπασμα του Κροάτη προέδρου: «Δεν εμβολιαζόμαστε άλλο – Φτάνει πια με αυτή την υστερία των εμβολίων»!

«Θα βάλουμε τέλος στον ιατρικό αυταρχισμό»

Ξέσπασμα του προέδρου της Κροατίας ο οποίος μίλησε ευθέως για «φρενίτιδα εμβολιασμού» η οποία επικρατεί στον κόσμο λέγοντας πως «Δεν πρόκειται να εμβολιαστούμε άλλο στην Κροατία».

Ο Κροάτης πρόεδρος Ζόραν Μιλάνοβιτς έκανε τις δηλώσεις αυτές όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «γιατί το ποσοστό εμβολιασμού στην Κροατία δεν είναι τόσο υψηλό όσο σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Οι Κροάτες έχουν εμβολιαστεί αρκετά και θα πρέπει να τους επιτραπεί να αποδεχτούν τους κινδύνους μόλυνσης από τον COVID με τους δικούς τους όρους», είπε ο Ζόραν Μιλάνοβιτς, για να προσθέσει:

 «Δεν πρόσκειται να εμβολιαστούμε άλλο»!

Ο Πρόεδρος Μιλάνοβιτς διαφοροποιήθηκε από την πλειοψηφία των ευρωπαίων ηγετών, όπως του Έλληνα πρωθυπουργού Κ.Μητοστάκη εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον ιατρικό αυταρχισμό και την υστερία του COVID που ωθούνται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους «παγκοσμιοποιητές».

«Δεν θα εμβολιαστούμε περισσότερο από το 50%, ακόμα και αν μας περιφράξουν με σύρμα», είπε ο Μιλάνοβιτς σε δηλώσεις του στον Τύπο.

«Δεν με νοιάζει. Είμαστε αρκετά εμβολιασμένοι και όλοι το γνωρίζουν ».

Το ποσοστό εμβολιασμού της Κροατίας είναι 40% του συνολικού πληθυσμού.

«Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος αυτής της φρενίτιδας. Εάν ο στόχος είναι η πλήρης εξάλειψη του ιού, τότε θα είχαμε κάποιον στόχο. Δεν έχω ακούσει όμως ότι αυτός είναι ο στόχος. Και αν κάποιος μου πει ότι αυτός είναι στόχος, θα του πω ότι έχει τρελαθεί!».

«Ξεκινάω κάθε μέρα με το CNN και αυτά τα μεγάλα κανάλια και αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι φυσιολογικός και αυτοί είναι τρελοί», είπε επιτιθέμενος στα διεθνή ΜΜΕ και συμπλήρωσε ότι αυτά «Διαδίδουν τον πανικό. Το κάνουν από την αρχή ».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...