Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μεγάλη συγκέντρωση υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας

Εκατοντάδες υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας, με σκοπό να διαδηλώσουν κατά της υποχρεωτικότητας.

Άνθρωποι που μέχρι πρότινος έδιναν καθημερινά μάχες για την υγεία όλων μας, τέθηκαν σε αναστολή εργασίας επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Όλο αυτό το διάστημα, σε πολλά μέρη της χώρας, χιλιάδες υγειονομικοί έχουν βγει στους δρόμους, προκειμένου να διεκδικήσουν την επιστροφή στην εργασία, την επιστροφή στην πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ζητήσει από τον υπουργό Υγείας την άμεση αναστολή του νόμου διότι υπάρχει ήδη εικόνα σοβαρής δυσλειτουργίας στο ΕΣΥ.

«Παρά το γεγονός ότι κάνατε μια προσπάθεια ηπιότερης διαχείρισης, λέγοντας ότι με μια δόση μπορεί να επιστρέψει κάποιος στο σύστημα, τώρα οφείλετε να πάτε σε μια κίνηση εκτόνωσης της κρίσης.

Είναι πολύ άσχημη η εικόνα στα νοσοκομεία. Αισθάνονται οι εμβολιασμένοι ότι είναι ιδιαίτερα αδικημένοι διότι ανεστάλησαν και οι τακτικές άδειες τους, διότι έχουν επωμισθεί τις βάρδιες και τις εφημερίες των μη εμβολιασμένων που αποχώρησαν και υπάρχει τρομερή αναστάτωση στο ΕΣΥ και αυτό είναι ό,τι χειρότερο στην αιχμή του 4ου επιδημικού τμήματος.

Παράλληλα, κάλεσε τον κ. Πλεύρη σε διάλογο με τα κόμματα, τα συνδικάτα, τους επιστημονικούς φορείς ώστε να συμφωνηθεί κοινός δρόμος και σύντομο χρονοδιάγραμμα, με στόχο τον καθολικό εμβολιασμό των υγειονομικών που είναι απαραίτητος.

Ο κ. Ξανθός επανέλαβε ότι είναι ηθική και δεοντολική υποχρέωση των ανθρώπων που περιθάλπουν ασθενείς να είναι εμβολιασμένοι».

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Δείτε εικόνες από τη συγκέντρωση των υγειονομικών στο Πάρκο Ελευθερίας:

Εικόνες από τη συγκέντρωση των Υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Εικόνες από τη συγκέντρωση των Υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Εικόνες από τη συγκέντρωση των Υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού


https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/ipochreotikos-emvoliasmos-megali-sigkentrosi-igionomikon-kata-tis-ipochreotikotitas-pics/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...