Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Κ.Φαρσαλινός: «Επιστρέφουμε ολοταχώς σε περιόδους άσκησης εξουσίας από εγκληματίες-ανθρώπινα απόβλητα»

«Θα φτύσει η κοινωνία αυτό το έκτρωμα»

Ανάρτηση με την οποία περιγράφει τα όσα βιώνουμε τους τελευταίους μήνες, λόγω του Covid-19, έκανε ο ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει :

«Πανδημία και “νομιμότητα”

 Μετά από 18 μήνες επιτυχημένης διαχείρισης (μην γελάτε, έτσι μας λένε να λέμε) βασισμένης στα σκληρότερα περιοριστικά μέτρα και lockdown στην Ευρώπη, έχουμε και πάλι πόλεις που μπαίνουν σε lockdown. Πόσες φορές ακόμη θα γίνουμε μάρτυρες του ορισμού της εμμονής, της εμπάθειας και της ανικανότητας; 

Η πρώτη φορά είναι άγνοια, η δεύτερη σύμπτωση, η τρίτη ατυχία (με μεγάλη επιείκεια), στην συνέχεια πλέον μιλάμε για ανικανότητα που θέτει και ζητήματα αντίληψης της πραγματικότητας. Η λογοδοσία και η απόδοση ευθυνών αγνοούνται. Οι ανεξέλεγκτοι έχουν εξασφαλίσει δια της “νομιμότητας” το ακαταλόγιστο. 

Αυτά όμως είναι πταίσματα. Εδώ και καιρό έχουμε μετατρέψει τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας, τα δικαιώματα και το σύνταγμα σε κουρελόχαρτα. Μεγαλοσχήμονες ειδικοί, ακόμη και πολιτειακοί παράγοντες, ανακάλυψαν ότι η στρεβλή και υποκειμενική ερμηνεία ενός άρθρου του συντάγματος σημαίνει αυτόματα ότι μπορούν να καταργηθούν άλλα άρθρα του συντάγματος. Αλλά δεν φτάνει η πολιτική εργαλειοποίηση και γελοιοποίηση της επιστήμης, συμβαίνει πλέον το ίδιο και με τη δικαιοσύνη. Αποφάσισαν όχι μόνο να αδιαφορήσουν για τα ηθικά και πραγματικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας, αλλά να προστατεύσουν το σύστημα καταργώντας την κανονικότητα δια νόμου και αποφάσεων της δικαστικής εξουσίας.

Ο υπουργός Θεοδωρικάκος ζήτησε έρευνα για την ταυτότητα ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης “που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος”. Ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης δηλώνει δημόσια ότι «Η ομάδα μας συλλέγει συστηματικά ό,τι βρίσκει στα social media, ακόμα και σε viber και whatsapp, τα στέλνουμε στην αστυνομία, φτιάχνουν τον φάκελο, ο οποίος πρέπει να είναι σφιχτός, να έχει τεκμήρια, έτσι ώστε η εισαγγελική αρχή να μπορέσει να κάνει την δουλειά της γρήγορα». Μιλάμε για όργιο διαφάνειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων και συνομιλιών από την Εθνική Επιτροπή Διαφάνειας.

Οι νόμοι αρχίζουν να εφαρμόζονται κατά το δοκούν, ανάλογα με το αν ο εκάστοτε Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου χαρακτηρίζει αυτόν που αναζητά δικαιοσύνη ως “προ-εμβολιαστή” ή “αντι-εμβολιαστή” (Πηγή: Ναυτεμπορική https://tinyurl.com/3nrfxnkz). Κι όχι μόνο αυτό, όποιος τολμά να αναζητά το δίκιο του, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης (Πηγή: Καθημερινή https://tinyurl.com/425hr5kb)

Είχαμε μέχρι τώρα το Αρχιεπίσκοπο Ιατρικής και Πάσας Επιστήμης Fauci και τους επίδοξους μιμητές του στην Ελλάδα, που βλέπουν φαντάσματα να τους κυνηγάνε επειδή “τολμούν” να αμφισβητούν τις γελοιότητες που έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς. 

Τώρα πλέον αποκτούμε και Αρχιεπισκόπους Αληθείας για τη Δημόσια Υγεία. Το ακαταδίωκτο, που ετοιμάζεται να “απονεμηθεί” στο σύνολο των υγειονομικών ολοκληρώνει το κράτος “νομιμότητας”. Διότι όποιος θέλει να μάθει τι συνέβη με τον ίδιο ή με συγγενή του σε ένα νοσοκομείο, είναι αρνητής και μέλος εγκληματικής οργάνωσης που στρέφεται κατά του κράτους. Καθεστώς καθολικής ασυδοσίας, και η ιστορία έχει διδάξει σε τι πράξεις οδηγεί αυτού του είδους η αναρχία. 

Θεσμοθετείται λοιπόν, με κάθε επισημότητα, δημοσιότητα και υπερηφάνεια, η δίωξη όσων διαφωνούν με το αφήγημα της νομενκλατούρας, για να προστατευθεί η απάτη των διαταγμάτων προστασίας της δημόσιας υγείας που ζούμε αυτούς τους 18 μήνες. 

Πρόκειται στην πραγματικότητα για την εξυπνότερη νομιμοποίηση της λογοκρισίας και του Νόμου της Σιωπής (ομερτά) στην ιστορία, μέθοδος που θα ζήλευαν όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και οι σκληρότερες μαφίες. Ο εμβολιασμός, μια κορυφαία κατάκτηση της επιστήμης, γίνεται πλέον η αφορμή και το εργαλείο εκτροπής του πολιτισμού και του τρόπου ζωής μας, όπως είχα γράψει λίγους μήνες πριν (The Press Project: https://tinyurl.com/vhtp9kkf). 

Επιστρέφουμε ολοταχώς σε περιόδους άσκησης εξουσίας από εγκληματίες-ανθρώπινα απόβλητα, που γράφτηκαν στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του 20ου αιώνα. Η ιστορία δεν καταγράφεται απλά για να μας θυμίζει γεγονότα. Γράφεται για να μας διδάξει ΠΩΣ οδηγηθήκαμε σε καταστάσεις που κατέληξαν σε τραγωδίες για την ανθρωπότητα, και πως θα αναγνωρίζουμε στο μέλλον τις περιστάσεις που οδηγούν σε επανάληψη της ιστορίας.

Θα φτύσει η κοινωνία αυτό το έκτρωμα; Δύσκολο ερώτημα, και δύσκολη απάντηση. Σχεδόν στο σύνολό του, το υπάρχον πολιτικό και δικαστικό σύστημα συμμετέχει ενεργά στην εκτροπή των αυτονόητων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας πουλώντας "προστασία". Επίσης, πολλοί πιστεύουν ότι μας προστατεύουν και μας σώζουν όσοι χαρακτηρίζουν δολοφόνους του Σουηδούς που σύντομα θα ξεπεράσουμε σε αριθμό COVID θανάτων. Δεν μπορεί λοιπόν να είναι κανείς αισιόδοξος, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. Μάλλον θα έχουμε και συνέχεια, όπως έχει διδάξει η ιστορία».

πηγή
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...