Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: «Ποιος ξέρει πώς μπορεί να σε επηρεάσει στη διαδρομή»!

Ο Αντετοκούνμπο, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου των Μιλγουόκι Μπακς, έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, τασσόμενος κατά της υποχρεωτικότητας που προσπαθούν να επιβάλλουν οι κυβερνήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν ξέρει αν στο μέλλον επηρρεάσει τη διαδρομή όποιου το κάνει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε ότι ο ίδιος επέλεξε να εμβολιαστεί προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του: «Προσωπικά έκανα το καλύτερο για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου για να μείνουμε προστατευμένοι. Ναι, εμβολιάστηκα» ανέφερει ο μπασκετμπολίστας.

Ωστόσο ο ίδιος τάσσεται ανοιχτά κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, όπως σημείωσε: «Δεν μπορείς ποτέ να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει. Εγώ τα έβαλα κάτω και αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για να μείνω προστατευμένος» και πρόσθεσε:

«Ποιος ξέρει πώς αυτό το εμβόλιο μπορεί να σε επηρεάσει στη διαδρομή, δεν ξέρω, δεν είμαι γιατρός. Αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι μπορεί να προσφέρει ασφάλεια στην οικογένειά μου, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...