Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Στους δρόμους εκατοντάδες Ολλανδοί - Λένε «όχι» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού στην εστίαση

Σε όλη την Ευρώπη, οι πολίτες αντιστέκονται στην προσπάθεια επιβολής της λεγόμενης νέας κανονικότητας.

Τεράστιες διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, τώρα και στην Ολλανδία ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στα πιστοποιητικά εμβολιασμού, στις μάσκες και σε όλα τα δυστοπικά μέτρα που επί δυο σχεδόν χρόνια προωθούν οι κυβερνήσεις σε αγαστή συνεργασία με τα media και τις μεγάλες φαρμακευτικές.

Στην Ολλανδία εκατοντάδες πολίτες βγήκαν σήμερα στους δρόμους της Χάγης για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο «πιστοποιητικό εμβολιασμού» που θα τους επιτρέπει την είσοδο σε καφετέριες, μπαρ και άλλους κλειστούς χώρους.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση του Μαρκ Ρούτε κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά της νόσου Covid για την είσοδο των πολιτών σε εστιατόρια, μπαρ, θέατρα ή άλλους κλειστούς χώρους.

Πάνω από το 40% των ιδιοκτητών μπαρ και εστιατορίων δεν σκοπεύει να ζητάει από τους πελάτες του το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είπε η Ολλανδική Ένωση της Βιομηχανίας Φιλοξενίας, επικαλούμενη μια έρευνα μεταξύ των μελών της.

«Δεν είναι μόνο το ότι είναι αδύνατο να επιβληθεί, όμως θα ζημιώσει οικονομικά έναν κλάδο που μόλις άρχισε να ανακάμπτει", τονίζεται στην ανακοίνωση της Ένωσης».

Το ρήγμα στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι βαθύ και η εκτίμηση είναι ότι θα βαθύνει κι άλλο καθώς ένα κομμάτι που αντιστοιχεί στο 25 με 40% των ανθρώπων τίθενται κατά του μεγάλου πειράματος κοινωνικής μηχανικής που εξελίσσεται. Στην χώρα μας συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Αν δε σε αυτό το κομμάτι προσθέσουμε κι εκείνους που έχουν μεν εμβολιαστεί αλλά το έκαναν καταναγκαστικά προκειμένου να μη μείνουν άνεργοι τότε το ποσοστό όσων αντιδρούν ανεβαίνει κι άλλο.

Η θεωρία της στατιστικής εξηγεί ότι όταν κάποια άποψη φτάσει να κερδίσει το 25%, δηλαδή το 1/4 του γενικού πληθυσμού τότε μπορεί να γίνει πλειοψηφική.

Αυτό ακριβώς τρέμει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκης καθώς γνωρίζει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των λεγόμενων αντιεμβολιαστών προέρχονται από τα δεξιά της και αν αυτοί της γυρίσουν εκλογικά την πλάτη -πράγμα που είναι σχεδόν βέβαιο- τότε τα πράγματα, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, θα είναι δύσκολα για το κόμμα της ΝΔ. Για την ώρα η κυβέρνηση καταφέρνει να κρύβει - όσο αυτό είναι δυνατόν- την μεγάλη δυσαρέσκεια χρησιμοποιώντας ωμή βία στις διαδηλώσεις των αντιεβολιαστών.  

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...