Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Οπαδοί και νοσταλγοί του Χίτλερ, και ειδικά όσοι φορούν το ένδυμα του πατριώτη και του καλού χριστιανού(;)

Λυπάμαι να ακούω ανθρώπους γνωστούς μου ή μη, να είναι υπέρμαχοι του σκευάσματος. Καταλαβαίνω όμως την ανάγκη των ανθρώπων να σωθούν από κάπου, να προστατευτούν από κάτι, εφόσον είτε έχασαν δικούς τους από την νόσο, είτε δεν αντέχουν άλλο τον έλεγχο, τον εγκλεισμό, την απώλεια της ελευθερίας τους, της εργασίας τους, νομίζοντας ότι έτσι θα πάρουν την ζωή τους πίσω. Πλάνη μεν, αλλά το κατανοώ.

Αυτό που με εξοργίζει όμως, είναι να ακούω κάποιους υπέρμαχους του σκευάσματος, όντες κιόλας χριστιανοί, να παροτρύνουν τον κόσμο να μήν προσλαβουν ανεμβολιαστους στις δουλειές τους, να διώξουν ανεμβολιαστες γυναίκες που προσέχουν τους γονείς τους, να απαιτούν μόνο εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς για τα παιδιά τους, να γελάνε κοροϊδευτικά εις βαρος ανεμβολιαστων ανθρώπων που ΤΟΛΜΟΎΝ να ζητούν δουλειά σε ιατρεία...!!!

Ανθρωπάρια μπολιασμενα με ναζιστικές θεωρίες που ουρλιάζουν ότι ούτε κρεβάτι σε νοσοκομείο δεν αναλογεί στους ανεμβολιαστους αλλά να ψοφήσουν στο σπίτι τους και να στερηθούν ακόμη και τον μισθό τους!
Εκτός του ότι έχουν πάρει διαζύγιο από την λογική, στερούνται παντελώς ανθρωπιάς!
Αυτοί οι οπαδοί και νοσταλγοί του Χίτλερ, και ειδικά όσοι φορούν το ένδυμα του πατριώτη και του καλού χριστιανού, θα με βρούν απέναντι!

Θωμαή Στεφανοπούλου

 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...