Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Οπαδοί και νοσταλγοί του Χίτλερ, και ειδικά όσοι φορούν το ένδυμα του πατριώτη και του καλού χριστιανού(;)

Λυπάμαι να ακούω ανθρώπους γνωστούς μου ή μη, να είναι υπέρμαχοι του σκευάσματος. Καταλαβαίνω όμως την ανάγκη των ανθρώπων να σωθούν από κάπου, να προστατευτούν από κάτι, εφόσον είτε έχασαν δικούς τους από την νόσο, είτε δεν αντέχουν άλλο τον έλεγχο, τον εγκλεισμό, την απώλεια της ελευθερίας τους, της εργασίας τους, νομίζοντας ότι έτσι θα πάρουν την ζωή τους πίσω. Πλάνη μεν, αλλά το κατανοώ.

Αυτό που με εξοργίζει όμως, είναι να ακούω κάποιους υπέρμαχους του σκευάσματος, όντες κιόλας χριστιανοί, να παροτρύνουν τον κόσμο να μήν προσλαβουν ανεμβολιαστους στις δουλειές τους, να διώξουν ανεμβολιαστες γυναίκες που προσέχουν τους γονείς τους, να απαιτούν μόνο εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς για τα παιδιά τους, να γελάνε κοροϊδευτικά εις βαρος ανεμβολιαστων ανθρώπων που ΤΟΛΜΟΎΝ να ζητούν δουλειά σε ιατρεία...!!!

Ανθρωπάρια μπολιασμενα με ναζιστικές θεωρίες που ουρλιάζουν ότι ούτε κρεβάτι σε νοσοκομείο δεν αναλογεί στους ανεμβολιαστους αλλά να ψοφήσουν στο σπίτι τους και να στερηθούν ακόμη και τον μισθό τους!
Εκτός του ότι έχουν πάρει διαζύγιο από την λογική, στερούνται παντελώς ανθρωπιάς!
Αυτοί οι οπαδοί και νοσταλγοί του Χίτλερ, και ειδικά όσοι φορούν το ένδυμα του πατριώτη και του καλού χριστιανού, θα με βρούν απέναντι!

Θωμαή Στεφανοπούλου

 

πηγή

2 σχόλια:

  1. Σήμερα, συγγενής μου: Εγώ θα πρότεινα να χωρίζαμε τη χώρα σε δύο μέρη (χωρικά), και να δούμε μετά ποιος εχει δίκιο... Υπονοούσε ότι οι ανεμβολίαστοι θα τα κακάρωναν όλοι. Έτσι νομίζει, γιατί δεν έχει πρόσβαση σε τίποτα πέρα από την τηλεόραση. Επιπλέον, θεωρεί θεμιτό να ψευδεται η κυβέρνηση για θανάτους κλπ, "γιατί πώς αλλιώς θα πείθονταν να εμβολιαστούν";
    Σκέτη απογοήτευση για την διάχυτη τρέλα. Προβληματα που προκυπτουν απο τα ψυχολογικά του καθενός σε σχέση με τον εαυτό του και την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ,Η ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΚΙΑ;ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ!!!!ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ,ΟΤΙ ΚΥΡΙΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ!!!!.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ..ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ,ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΧΑΛΑΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...