Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Φαρσαλινός: «Οι καταγεγραμμένοι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό κατά Covid-19 είναι οι περισσότεροι στην ιατρική ιστορία»

«Ηθικά κατάπτυστο να εφαρμόζεται οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα»

«Βόμβες» εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. 

«Οι καταγεγραμμένες παρενέργειες και οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού είναι οι περισσότεροι στην σύγχρονη ιατρική ιστορία για οποιοδήποτε εμβόλιο έλαβε άδεια μαζικής χρήσης!», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Φαρσαλινός αναφερόμενος στις συνολικές παρενέργειες και θανάτους που έχουν δηλωθεί μετά τον εμβολιασμό. 

«Με βάση κάποια στοιχεία το 50% των θανάτων που έχουν καταγραφεί μετά από εμβόλιο στην 20ετή και πλέον ιστορία του συστήματος VAERS είναι μετά από εμβόλιο Covid», πρόσθεσε ο γιατρός.

Παράλληλα χαρακτήρισε τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού ως τα «χειρότερα εμβόλια στην ιστορία από βάση αποτελεσματικότητας σε διάρκεια στο χρόνο». 

Ενώ αναφέρθηκε και στην υποχρεωτικότητα τονίζοντας: «Τι λέμε τώρα; Εάν υπάρχουν ή εάν δεν υπάρχουν (εννοώντας τις παρενέργειες); Καταλάβατε γιατί δεν υπάρχει καμία ηθική νομιμοποίηση και είναι ηθικά κατάπτυστο να εφαρμόζεται οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα;»

Παράλληλα μίλησε και για τις μυοκαρδίτιδες μετά τον εμβολιασμό: «Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον FDA αναφέρουν 1 μυοκαρδίτιδα στους 10.000 εμβολιασμούς. Είναι πάρα πολύ υψηλά τα νούμερα για εμβόλιο και θα πρέπει να διευκρινιστεί πως σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να εξεταστεί και το όφελος. Ποιο είναι το όφελος του εμβολιασμού των παιδιών για τον Covid; Είναι πολύ μικρό».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...