Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΜΕ …ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ F-16 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το καινούργιο φοβερό «όπλο» των τουρκικών F-16 θα είναι τα… άγρια θηρία της ζούγκλας που θα κυριαρχούν στους αιθέρες και θα κάνουν «ατρόμητη» την τουρκική πολεμική αεροπορία!


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η τουρκική εφημερίδα Habertürk και όπως φαίνεται για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα των… αλλεπάλληλων ελληνικών «προσκλήσεων», τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 αποφάσισαν να ζωγραφίσουν στο μπούστο των αεροσκαφών… άγρια θηρία.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως πιστεύουν φαίνεται στην άλλη πλευρά του Αιγίου, θα… τρομοκρατήσουν τους Έλληνες και θα τους κάνουν να το σκεφτούν πολύ περισσότερο για να συνεχίσουν τις «παραβιάσεις» τους στον τουρκικό εναέριο χώρο.

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, η γνωστή Τουρκάλα καλλιτέχνης ζωγράφος, Evrim Duyar από την Σμύρνη, θα αναλάβει το μεγάλο έργο της «επένδυσης» των τουρκικών μαχητικών F-16 που πραγματοποιούν τις εφορμήσεις στο Αιγαίο. Το ίδιο το τουρκικό Επιτελείο Αεροπορίας απευθύνθηκε στην Evrim Duyar και του ζήτησε να αναλάβει τον νέο ζωγραφικό εξοπλισμό των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16. Η Τουρκάλα καλλιτέχνης απάντησε αμέσως θετικά στην πρόσκληση του τουρκικού ΓΕΑ και το έργο της ήδη άρχισε στα στρατιωτικά αεροδρόμια των Balıkesir, Eskisehir και Άγκυρας.


Το μεγάλο αυτό έργο προβλέπει την απεικόνιση γνωστών άγριων θηρίων όπως τίγρεις κλπ, στο προφίλ των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών για να γίνει η όψη τους πιο… τρομερή. Μάλιστα!

Εμάς, όλη αυτή η ιστορία μας θυμίζει το… γνωστό παλιό λαϊκό τραγούδι, «Θα πάω στην ζούγκλα με τον Ταρζάν»!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...