Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ζουράρις: Οι Γερμανοί προχωρούν από νίκη εις νίκη συνεχώς και στο τέλος μπαίνουν οι Ρώσοι στο Βερολίνο.

«Στο τέλος, η Ελλάδα θα μπει στο Βερολίνο», τόνισε, μιλώντας στον Βήμα Fm, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις, ο οποίος σε νέες δηλώσεις του την Πέμπτη, αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδας -Γερμανίας,
εξέφρασε την άποψή του ότι «θα υποχωρήσουν πάλι οι Γερμανοί» και η Ελλάς, «η οποία μόνη της, η Ελλαδίτσα με τα 600.000 των τετραγωνικών χιλιομέτρων του ενιαίου χώρου Αιγαίου, Νοτίας Κρήτης, Λιβικού Πελάγους και Ιονίου, βεβαίως είναι μεγαλύτερης γεωστρατηγικής σημασίας από τη Γερμανία» και πως «στο τέλος, εμείς θα μπούμε στο Βερολίνο, όπως πάντα».  

Επίσης, ο κ. Ζουράρις αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «για πρώτη φορά Έλλην πρωθυπουργός, σε επίσημη ανακοίνωση, αναφέρει το πρόγραμμα των γερμανικών επανορθώσεων και του γερμανικού δανείου και την Siemens».  

Σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, το Γκαίτε είναι υπό δήμευση πάντοτε και τόνισε πως ο πρωθυπουργός «το πήρε πίσω προσωρινώς, μέχρι να το ξαναθέσει».  

«Όταν παραχωρείς χώρο, για να κάνεις μετά επίθεση, τα λεφτά θα τα βρουν. Διότι οι Γερμανοί προχωρούν από νίκη εις νίκη συνεχώς και στο τέλος μπαίνουν οι Ρώσοι στο Βερολίνο ή προχωρούν οι Γερμανοί από νίκη εις νίκη και στο τέλος μπαίνει η γαλλική επαναστατική στρατιά του Ρήνου στο Βερολίνο», πρόσθεσε.  

Όσον αφορά στο Μνημόνιο, ανέφερε πως «δεν υπάρχει πια» και επομένως θα ψηφίζει το καθ’ έκαστον των επιμέρους άρθρων και των επιμέρους σχεδίων νόμου που θα προτείνει ή -όπως τόνισε- δεν θα τα ψηφίζει.  

Στο μεταξύ, ο κ. Ζουράρις αναφέρθηκε και στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, λέγοντας ότι «εφόσον η Ελλάς, επισήμως, το σύνολο των πολιτικών κομμάτων, εκτός από εμένα, νομίζω και οι ΑΝΕΛ αποφάσισαν ότι θα δεχτούμε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, σημαίνει ότι οι κεντρικοί Μακεδόνες, οι κυρίως Μακεδόνες, θα είναι αυτοί».  

«Κι εγώ πού είμαι Σαλονικιός και ο κοντοχωριανός μου από τα Στάγειρα, ο Αριστοτέλης, τι θα είμαστε εμείς; Παραλίγο Μακεδόνες, δευτεροκλασάτοι; Άρα, είμαι κι εγώ ως Σαλονικιός, Σκοπιανός, βεβαίως», είπε.  

Τέλος, μιλώντας για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανέφερε πως είναι «Πυρίκαυστος Ελλάδα», υπογραμμίζοντας ότι είναι μέλος του κόμματος, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο.  

«Προέρχεται από τη “Σπίθα” του Μίκη Θεοδωράκη και όταν ορμήξαν για την αναστολή της “Σπίθας” στη Θεσσαλονίκη, ήταν οι πιο μεγάλοι στην Ελλάδα και συνέχισαν. Είπαν: “Εμείς πάμε να κάνουμε κόμμα” κι έγινε η “Πυρίκαυστη Ελλάδα” που ήταν η ζώνη της Θεσσαλονίκης. Εμείς είμαστε οι ΕΑΜίτες, το ΕΑΜ. 
Το ΕΑΜ υπενθυμίζω ότι είχε και βασιλικούς αξιωματικούς. Εγώ έχω σχέση με το ΕΑΜ, εγώ προσέλαβα τον Καμμένο. Βασιλικός δεν δείχνει καθόλου. Δείχνει η λεγομένη πατριωτική Δεξιά», είπε.  

Όσον αφορά στη «Συννεφιασμένη Κυριακή» και τους βυζαντινούς ύμνους, ανέφερε πως βεβαίως έχουν σχέση γιατί το «”ντο-ντο-ντο-ρε”, αλλά και μέσα ο Τσιτσάνης έχει στοιχεία δυτικά, τα έχει πάρει».
«Το “Συννεφιασμένη Κυριακή” βγαίνει ολόκληρο μέσα από το “Τη υπερμάχω στρατηγώ”», σημείωσε.  

kontranews.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...