Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΣΑΝΤ ΣΤΟ RT: Η ΡΩΣΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΡΤΟΥΣ... Η ΔΥΣΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ

Cfèfgègm!

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ
Η Δαμασκός είναι έτοιμη να εξουσιοδοτήσει την Ρωσία να μετεξελίξει το κέντρο ναυτικής της συντήρησης στην Ταρτούς σε μια στρατιωτική βάση στην Ανατολική Μεσόγειο.



Οι συριακές αρχές δεν θα αντιτεθούν σε μια απόφαση της Ρωσίας να εκσυγχρονίσει το κέντρο ναυτικής της συντήρησης της Tartous για να γίνει μια στρατιωτική βάση αν μια τέτοια απόφαση υιοθετηθεί από τη Μόσχα δήλωσε την Πέμπτη ο σύρος πρόεδρος στο αραβικό RT.
«Χαιρετίζουμε την διεύρυνση της ρωσικής παρουσίας στην ανατολική Μεσόγειο κυρίως στο εύρος των ακτών μας και των λιμανιών μας.Η παρουσία των ρώσων σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Μεσογείου κυρίως στο συριακό λιμάνι της Ταρτούς είναι απαραίτητη για την διατήρηση της ισορροπίας η οποία διεκόπη μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης εδώ και 20 χρόνια». 

Captufylflygfiy

«Όσο περισσότερο ενδυναμώνεται η ρωσική παρουσία στην περιοχή μας τόσο περισσότερο θα εξομαλύνεται η κατάσταση γιατί η Ρωσία διαδραματίζει ένα ρόλο πολύ σημαντικό στην ενδυνάμωση της σταθερότητας δια μέσου του κόσμου «,ανέφερε ο σύρος πρόεδρος.
H Δύση επιτίθεται στην Συρία και την Ουκρανία γιατί αυτές οι 2 χώρες είναι σημαντικές για τη Ρωσία δήλωσε στην ίδια συνέντευξή του ο πρόεδρος Bachar el-Assad.
 Capuggmuguomhio
«Υπάρχει μια σχέση μεταξύ της συριακής κρίσης και των γεγονότων της Ουκρανίας.Πρώτα απ΄όλα αυτές οι 2 χώρες είναι σημαντικές για τη Ρωσία.Και έπειτα και στις 2 περιπτώσεις ο σκοπός των δυτικών είναι να αποδυναμώσουν τη Ρωσία και να εγκαθιδρύσουν καθεστώτα μαριονέτες».(RT 26/3/15)
dimpenews.com
http://dimpenews.com/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...