Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Το νέο υπερόπλο που θα παρουσιάσει ο Πούτιν στον Τσίπρα το Μάιο.

Τα τελευταία πρωτότυπα στρατιωτικά οχήματα της Ρωσίας εντοπίστηκαν πρόσφατα να κάνουν ασκήσεις για την επικείμενη "Ημέρα της Νίκης" στη Μόσχα στις 9 Μαΐου, έπειτα από περισσότερο πέντε χρόνια έρευνας κάτω από άκρα μυστικότητα.

Αυτό το όχημα είναι κατασκευασμένο ώστε να αντικαταστήσει κάθε στρατιωτικό όχημα επίθεσης, το οποίο είχε στην υπηρεσία του ο ρωσικός και προηγουμένως ο σοβιετικός στρατός από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Θυμίζουμε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καλέσει τον Έλληνα πρωθυπουργό στη Μόσχα για τους εορτασμούς της 9ης Μαΐου και ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποδεχτεί την πρόσκληση.

Τα 25 τόνων οχήματα μπορούν να μεταφέρουν πλήρωμα έξι ατόμων και προστατεύουν με την βαριά πανοπλία τους το πλήρωμα σε κάθε επιχείρηση. Είναι εξοπλισμένα με κανόνι 30mm και πυραυλικά συστήματα ενάντια σε τανκς, τροφοδοτημένο με ένα αυτόματο σύστημα το οποίο έχει την ικανότητα να επιλέγει χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα το στόχο.

Το πρωτότυπο αυτό είναι μόνο ένα από τα πιθανά οπλικά συστήματα που έχει κατασκευάσει η "Armata", μια πλατφόρμα επιφορτισμένη με την έρευνα και την κατασκευή νέων αμυντικών συστημάτων.



Πηγή: engadjet.com
http://www.freepen.gr/2015/03/blog-post_1080.html
news247.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...