Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κανείς δεν βλέπει την εκτροπή;

Μοιάζει αδιανόητο. Ένα κόμμα τέθηκε εκτός νόμου και η κοινή γνώμη φαίνεται να πανηγυρίζει. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο; Κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος, ώστε να χαρακτηριστεί κάθε δύναμη ανατροπής των φαύλων της μεταπολίτευσης ως τρομοκρατική οργάνωση; Αύριο Καμμένε που χαίρεσαι, θα έρθει η σειρά σου να βγεις εκτός νόμου, αν ξεπεράσεις το 15%. Αυτόν τον εκφασισμό της κρατικής εξουσίας δεν τον βλέπει κανείς;

Η κατηγορία για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος"

Το ληστρικό κόμμα, το
ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχει διαλυθεί με βάση την ίδια κατηγορία; Ο Τσοχατζόπουλος δεν ήταν "αντιπρόεδρός" του για χρόνια; Ο Τσοχατζόπουλος δεν κατήγγειλε και ορθώς τον Σημίτη και άλλους υπουργούς του μιζοκόμματος ως συνυπογράφοντες τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ; Γιατί τότε δεν κινήθηκαν ανάλογες διαδικασίες; Αυτοί δεν χρεωκόπησαν την χώρα; Ο Κασιδιάρης και ο Μιχαλολιάκος την χρεωκόπησαν; Αλλά και για να υιοθετήσουμε την άποψή τους, η Χ.Α. δεν είναι δημιούργημα της εξαθλίωσης; Αν δεν είχαν χρεωκοπήσει την χώρα με την διαρκή λεηλασία του δημοσίου χρήματος, θα ήξερε σήμερα κανένας, πέρα από καμιά χιλιάδα ανθρώπους, την Χ.Α.; Ποιος είναι λοιπόν ο τρομοκράτης; Άλλο είναι τα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, στα οποία μπορεί να εμπλέκονται στελέχη ή και βουλευτές της Χ.Α. και για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσουν και άλλο η κήρυξη ενός κόμματος εκτός νόμου. Γιατί αυτό που έγινε σήμερα είναι εν τοις πράγμασι απαγόρευσης λειτουργίας της Χ.Α.

Επειδή, όσοι δεν μας ξέρουν, θα σπεύσουν να μας χαρακτηρίσουν Χ.Α. επαναλαμβάνουμε την πολλές φορές διατυπωμένη από αυτό το ιστολόγιο αντίθεσή μας στην Χ.Α. πρωτίστως για τον καμπαλιστικό-σατανιστικό χαρακτήρα του πυρήνα της. Αλλά άλλο είναι η διαφωνία και άλλο η απαγόρευση της αντίθετης γνώμης. Εδώ πλέον τίθεται ζήτημα ακόμα και αστικής δημοκρατίας. Πού πήγαν ρε μεγάλοι ανθρωπιστές οι διακηρύξεις σας περί ελευθερίας του λόγου; Εσείς αριστερούληδες δεν είχατε για θέσφατο την ρήση του Βολταίρου ότι δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά δεν θα πάψω να υποστηρίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις; Πού πήγε αυτό; Σήμερα μπαίνουμε σε μία εποχή απόλυτου φασισμού, η οποία όχι μόνο ανθελληνική θα είναι, αλλά και αντίθετη με τις αξίες του Διαφωτισμού και της αστικής δημοκρατίας. 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...