Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η γυναίκα του Μανώλη Καντάρη στον Γιώργο Τράγκα. "Ούτε ένα από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου δεν μου έστειλε ένα συλλυπητήριο τηλεγράφημα".

σχόλιο Γ.Θ : Και κανένας από τους αγανακτισμένους αριστερολάγνους, που ωρύονται τώρα για τη δολοφονία του παλικαριού, δεν είχε πει τότε μια λέξη, λες και οι μη αριστεροί δεν έχουν ψυχή, δεν έχουν δικαίωμα. Λες και όσοι δεν είμαστε με το αριστεροφασισταριό, είμαστε καταδικασμένοι και πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Υπομονή όμως, αδέρφια, και θαρσείτε. Θα την ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας. Το τελευταίο καταφύγειο και μεγάλο μας κάστρο, η Εκκλησία, μας περιμένει για την τελική μάχη και νίκη στο πόλεμο που μας κηρύξανε.
Όσοι Πιστοί ας προσέλθουν.

Ευαισθησίες στα κόμματα υπάρχουν...αλλά εκεί που τους συμφέρει...
και μόνο όταν έχει ψηφαλάκια.
Όπως αποκάλυψε η χήρα του δολοφονημένου Μανώλη Καντάρη κανείς από τα κόμματα δεν ενδιαφέρθηκε να συμπαρασταθεί ούτε στην ίδια αλλά ούτε και τα 2 παιδάκια της.

Έτσι λοιπόν απλά και δημοκρατικά και εφόσον πρώτα χρησιμοποίησαν την δολοφονία κάποιοι για πολιτικούς σκοπούς και κάποιοι άλλοι επαγγελματίες κωλοτούμπες των ΜΜΕ για τηλεθέαση... άφησαν το θέμα όμορφα και ωραία να ξεχαστεί.
Δυστυχώς ο Μανώλης δεν θα γίνει γκράφιτι, ούτε μπλουζάκια... ενώ στην ουσία είναι ένα ακόμα πολιτικό έγκλημα... Γιατί και εδώ υπάρχουν πολιτικές ευθύνες... Περιπτώσεις όπως η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και η απαξίωση της ασφάλειας των πολιτών,δείχνουν και τον ηθικό αυτουργό της αποτρόπαιας δολοφονίας..
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...