Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο δρόμος για την εξουσία περνά από την φυλακή...

Γιώργου Θαλάσση

Πριν ο χίτλερ κερδίσει τις εκλογές στην Γερμανία, φυλακίστηκε.
Η φυλάκιση τον έκανε γνωστό και αγαπητό!

Στην Ν. Αφρική ο Νέλσον Μαντέλα μετά από 27 ολόκληρα χρόνια φυλάκισης απελευθερώθηκε το 1990 για να κυβερνήσει ως εθνικός ήρωας.

Στην Ελλάδα, χάρη στην φυλάκιση (κατ' οίκον περιορισμό) του γέρο παπανδρέου, ο γιος και εγγονός κυβέρνησαν και διέλυσαν την Πατρίδα κληρονομώντας και επωμίζοντας την αντιχουντική δράση τού γενάρχη τους.

Στην τουρκία, μετά την δεκαετία του '90 και τις διώξεις / απαγορεύσεις του ισλαμικού κόμματος του Ερμπακάν (είχε τεθεί εκτός νόμου), οι ισλαμιστές θριάμβευσαν και κυριαρχούν ως σήμερα με τον Ερντογάν, του οποίου το κόμμα ξεφύτρωσε σαν παρακλάδι από το τότε κόμμα του Νετσμεττίν Ερμπακάν.

Στην Αίγυπτο μετά από οκτώ δεκαετίες διώξεων και φυλακίσεων της "μουσουλμανικής αδελφότητος", οι ισλαμιστές της οργάνωσης κατάφεραν να θριαμβεύσουν και παρόλο τον νέο τωρινό αποκλεισμό τους, διεκδικούν με τα όπλα και τον εμφύλιο την εξουσία.

Παλαιότερα, επί Βυζαντίου φυλακισμένοι και κυνηγημένοι ελευθερώθηκαν σε περιόδους κρίσης και στέφθηκαν Αυτοκράτορες.

Συμπέρασμα: Καμμιά φορά ο δρόμος για την εξουσία περνά από την φυλακή...
και επειδή ο G.Soros έχει κάνει την επένδυσή του σε όλα σχεδόν τα κόμματα του ελληνόφωνου κοινοβουλίου, σίγουρα δεν είναι διατεθειμένος να τα χάσει...

Έκτακτο Παράρτημα

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...