Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΑΝΕΙΑ- ΜΝΗΜΟΝΙΑ- ΦΤΩΧΕΙΑ- & «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»


σχόλιο Γ.Θ : Η πρόταση του διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου για την τραγική κατάσταση της χώρας.
Σε κανένα άλλο κράτος οι πολιτικοί δεν έγιναν υπηρέτες του εχθρού.
Του εχθρού, που λέγεται Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Σε κανένα άλλο κράτος που σέβεται τον εαυτό του, οι πολιτικοί δεν εστράφησαν κατά της πατρίδος και του Λαού της, από επιπολαιότητα και υποτέλεια, ικανοποιώντας ξένα εχθρικά συμφέροντα.


Αυτοί είναι οι πολιτικοί και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και Εθνικής προδοσίας, του λεγομένου «Συνταγματικού Τόξου», ή άλλως «Σιωνιστικού Τόξου». Μοναδικό παράδειγμα υποτέλειας στη Γη.

Η Ν.Τ.Π. & Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, μας πτώχευσαν εσκεμμένα για να αγοράσουν την Ελλάδα, σε τιμή ευκαιρίας. Είμαστε μοναδικό φαινόμενο. Οι πολιτικοί μας ή προδότες είναι, ή δειλοί & πανηλίθιοι. Ομιλώ εκ του αποτελέσματος, και εκ των γεγονότων της καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ………….

Οι έντιμοι και ικανοί δεν επιδιώκουν την ανάληψη εξουσίας,(Πλάτων).

Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, και Εθνικής προδοσίας, είναι τα κόμματα του λεγόμενου «Δημοκρατικού Συνταγματικού Τόξου», ή «Σιωνιστικού Τόξου», και είναι αυτοί που κατάστρεψαν την Ελλάδα, και εξαθλίωσαν το Λαό της,  ενώ με τα Μνημόνια κατακρεούργησαν το Σύνταγμα, παρέλυσαν και διέλυσαν τη Δημοκρατία.

Με τα Μνημόνια –(αντιστάσεως μη ούσης από τους ανίκανους κλέφτες-εφιάλτες πολιτικούς)-μας βάλανε στο Αγγλικό Δίκαιο που είναι βάρβαρο για τα φτωχά και μικρά κράτη, και μας έστειλαν στα Δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου, επειδή αυτό συνέφερε στη Σιωνιστική Τρόϊκα του Θείου Rothschild.

Με τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, και εθνικής προδοσίας, έχουμε κοινοβουλευτική Σιωνιστική Δικτατορία, αφού εφαρμόζουν όλα τα προγράμματα της Ν.Τ.Π. Τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα Πολυνομοσχέδια, και οι εφαρμοστικοί νόμοι προκαλούν ΣΟΚ & ΔΕΟΣ στον Ελληνικό Λαό.

Εφαρμόζουν τους κανόνες «ΤΟ ΔΟΓΜΑ του ΣΟΚ» στην οικονομία.

Η πρόεδρος του ΔΝΤ κυρία Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε,

«Κόψαμε τα χέρια της Ελλάδος, για να μη μεταδοθεί η μόλυνση στην

Ευρωζώνη», ενώ τη «μόλυνση» αυτή, τη δημιούργησαν τα αφεντικά της κυρίας Κριστίν. Θα μπορούσε να θεραπεύσει την ασθένεια, όμως προτίμησε να κόψει τα χέρια της χώρας. «Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι» λέει ο Λαός.

Ασκείται ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων, αφού απαιτούνται 25 ευρώ για την εισαγωγή των Ελλήνων φορολογουμένων στα νοσοκομεία, ενώ οι Ισλαμιστές λαθρό εισάγονται δωρεάν.

Τα Πανεπιστήμια & Πολυτεχνεία έκλεισαν, η δωρεάν παιδεία και υγεία στο Λαό καταργείται, για να χρηματοδοτούμε τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο.

και να τρέφουμε και θεραπεύουμε τους λαθρομετανάστες.

Εφαρμόζουν το Αμερικανικό Σιωνιστικό οικονομικό σύστημα της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, για να πάρει πίσω τα δάνειά του ο Θείος ROTHSCHILD ηγέτης της Ν.Τ.Π. & Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Η υποτέλεια και η προδοσία των πολιτικών κομμάτων της κλεπτοκρατίας του «Συνταγματικού Τόξου» ή άλλως του «Σιωνιστικού Τόξου» σε όλο της το μεγαλείο, με τις πολιτικές τους έστρεψαν το Λαό προς τη Χρυσή Αυγή, την οποία τώρα πολεμούν με άγρια πολιτική προπαγάνδα. Όλα τα ΜΜΕ του Σιωνιστικού συστήματος, έχουν πάθει «Χρυσαυγίτιδα», και τρέμουν σαν από ισχυρό Πάρκισον, μαινόμενοι σαν Ταύροι, και ωρυόμενοι ως λέοντες από φόβο και τρόμο, μήπως το Σιωνιστικό σύστημα για το οποίο δουλεύουν χάσει την εξουσία.

Τα ΜΜΕ (Κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες), αναλίσκονται σε μια ατελείωτη Χρυσαυγιάδα, (όπως λέμε Ηλιάδα), έχουν καταντήσει πολιτικοί παράφρονες από τη κομματική προπαγάνδα υπέρ της κλεπτοκρατίας, και Εθνικής προδοσίας του «Συνταγματικού Τόξου».

Τα περί αποθηκών με γιγαντιαίο οπλισμό της Χ.Α. απεδείχθησαν πομφόλυγες. Όλα ήταν πολιτική προπαγάνδα, με μηδαμινές αποδείξεις, και κατασκευασμένους μάρτυρες. Ξέχασαν τα δικά τους πολιτικά εγκλήματα, (Μαρφίν, Λαμπράκη, Αθανασιάδη, Τεμπονέρα, κ.λ.π.).

Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας του λεγόμενου «Συνταγματικού Τόξου» ή «Σιωνιστικού Τόξου» επιχειρούν επικοινωνιακό «λυντσάρισμα» εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων, και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι πολιτικοί του «Συνταγματικού Τόξου» στηρίζονται επάνω σε ξένους μισθοφόρους.(BlackWater)+(BlackRock). Ζήσαμε την εβδομάδα των Κρυστάλλων. Άφησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς πυρομαχικά, πουλώντας τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. (Ε.Α.Σ.)

Σήμερα στην Ελλάδα κυριαρχεί η διεθνής τοκογλυφία των Σιωνιστικών τραπεζών. Οι πολιτικοί της κλεπτοκρατίας δεν λένε ποτέ ΟΧΙ στη Τρόϊκα. Απευθυνόμενος στους πολιτικούς λέγω, Μη δυσφημείτε τις Ένοπλες Δυνάμεις, και τα Σώματα Ασφαλείας. Οι πολιτικοί της κλεπτοκρατίας μας οδηγούν στις κάλπες με τη φοβία και με το σύνθημα, «Δημοκρατία ή Τανκς» για να κερδίσουν τις εκλογές, και μετά να φέρουν νέα μέτρα στο Λαό, νέα Μνημόνια, με «κούρεμα» καταθέσεων, και άλλα δεινά κατά του Λαού, και υπέρ του παγκόσμιου Μεγιστάνα. Η Δικαιοσύνη πρέπει να γνωρίζει ότι σήμερα έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, με τις πολιτικές των κομμάτων του «Συνταγματικού Τόξου» ή «Σιωνιστικού Τόξου».

Οι Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα ασφαλείας υφίστανται σήμερα πρωτοφανή διασυρμό από τις δυνάμεις της κλεπτοκρατίας των εφιαλτών πολιτικών.

Η κοινότητα εφέδρων ειδικών δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.) εξέδωσε ανακοίνωση που προκάλεσε Συναγερμό των Δικαστικών του Αρείου Πάγου. (ΜΜΕ). Όλα αυτά που λέει η ανακοίνωση της Κ.Ε.Ε.Δ. είναι πολύ σωστά. Όμως τι θα πράξει η Ελληνική Δικαιοσύνη;;; Θα συνταχθεί με τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, και εθνικής προδοσίας;;;

Τα κόμματα και οι πολιτικοί της κλεπτοκρατίας και εθνικής προδοσίας, προστατεύονται από ξένους μισθοφόρους της Blackwater……..

Είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο γραικύλων πολιτικών. Το δημόσιο είναι καζάνι που βράζει. Οι Έλληνες είμαστε πολίτες Β! κατηγορίας για τους Σιωνιστές δανειστές, ενώ η Ελλάς είναι κλειδί Γεωπολιτικής!!!

Σήμερα οι Έλληνες ζούμε το δικό μας ολοκαύτωμα, από τους ίδιους εχθρούς, όπως το ολοκαύτωμα των Εβραίων στο Β! παγκόσμιο πόλεμο.

Έκοψαν τις συντάξεις των γερόντων, ενώ χρηματοδοτούν κανονικά όπως παλιά, τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο.  Οι διάφορες Μ.Κ.Ο. λήστεψαν το κρατικό προϋπολογισμό, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από θεματοφύλακας, παραμένει ανύπαρκτος στα πολιτικά παρασκήνια.   

Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας υπογράφοντας τα Μνημόνια έκαναν

Συνταγματική εκτροπή, γιαυτό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που τα υπέγραψε είναι υπόδικος απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Ο Πρόεδρος υπέγραψε όλα τα δεινά της Ελλάδος, και των Ελλήνων.

Συμφωνεί ακόμα και για το όνομα της Μακεδονίας μας, να δοθεί στα Σκόπια. Δεν έκανε τίποτα για τη προστασία της Θράκης. Το Τούρκικο προξενείο κυβερνά τη Θράκη. Το Αιγαίο με τα νησιά και την ΑΟΖ τα άφησε στο έλεος των Τούρκων, και του Τούρκογλου.

Την Ήπειρο την άφησε απροστάτευτη στις διεκδικήσεις των Τσάμηδων. Μπορούσε να προβάλλει VETO στις προδοτικές κινήσεις των πολιτικών, καταγγέλλοντας αυτούς στο Λαό.

Αντί αυτού εσιώπησε………….

Έρχεται αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, και ο Αρχηγός του Κράτους, «πέρα βρέχει»……….

Επί των ημερών του Παπούλια το Σύνταγμα της Ελλάδος καταστρατηγήθηκε, (βλέπε βιβλίο Κώστα Χρυσόγονου, Συνταγματολόγου), γιαυτό πρέπει να παραιτηθεί, για να διευκολύνει τις πολιτικές εξελίξεις. Παραμένοντας δείχνει σε όλους τους Λαούς μια παρηκμασμένη χώρα συντηρητικών γερόντων. Υπενθυμίζουμε το «καμπανάκι» που του χτύπησε η κυρία Μπενάκη. Όμως αυτός, αντί πατριωτικού αγώνος, βλέπει το δράμα των Ελλήνων αφ’ ‘υψηλού!!  

Οι οικονομολόγοι της Ε.Ε. μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα της Ελλάδος, που αυτοί δημιούργησαν, το άφησαν όμως για να γίνει διεθνής ορυμαγδός εις βάρος της Ελλάδος & της Ε.Ε. κατόπιν εντολών από υψηλά, από τα μεγάλα Σιωνιστικά αφεντικά της Ν.Τ.Π. 

Καθώς η χώρα βυθίζεται στο χρέος, το δανεισμό,  την ανεργία, τις αυτοκτονίες πτωχευσάντων πολιτών,  και την λαθρομετανάστευση, επικρατεί απαισιοδοξία και οι Έλληνες είναι πεπεισμένοι ότι ούτε σε 20 χρόνια θα αλλάξει κάτι. Η νεολαία μας φεύγει, η Ελλάδα ερημώνει, οι

Ισλαμιστές λαθρό εγκαθίστανται εδώ, η Ελλάδα πεθαίνει, και οι εφιάλτες πολιτικοί κυνηγούν τη Χρυσή Αυγή, κατόπιν εντολών ΝΤΠ.

Και όμως η επιστροφή στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ  δεν είναι υπόθεση χρόνων,

αλλά μόνο μερικών μηνών, φθάνει να ασκήσουμε Εθνική Οικονομική, & Εξωτερική πολιτική.  Αλλά ποίος θα το κάνει αυτό;;; μήπως τα κλεπτοκρατικά προδοτικά κόμματα του «Συνταγματικού Τόξου» ή «Σιωνιστικού Τόξου» ;;; Μη τρελαθούμε τώρα…….

Πρόσφατα η κυρία Μέρκελ δήλωσε, «το Ευρώ έχει κάνει μεγάλο ΚΑΛΟ στη Γερμανία». Εμείς συμπληρώνουμε, και μεγάλο ΚΑΚΟ στην Ελλάδα. Στόχος από την αρχή ήταν να πουληθεί η κρατική Ελληνική περιουσία. Τώρα πουλάνε τη ΛΑΡΚΟ σε Ισραηλινό επιχειρηματία!!

Σε λίγο θα πουλήσουν το νεράκι που πίνουμε, και τα σπίτια μας με τα χωράφια μας σε Σιωνιστικά συμφέροντα. Πρόσφεραν Γη & Ύδωρ.

Η δημιουργία του Ευρώ είχε σαν στόχο τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου (Ελλάδα-Ιταλία-Ισπανία-Πορτογαλία), ώστε να τις υποδουλώσει σε ένα οικονομικό μαθηματικό τύπο. Πράγμα που έγινε.

Ο τύπος αυτός λέγεται κανόνας του 3% , που στην Ελλάδα με στατιστικά κόλπα έγινε 15% με σκοπό την χρεοκοπία της Ελλάδος, και αρπαγή της Ελληνικής κρατικής περιουσίας. H Σιωνίστρια Μέρκελ θέλει τον ορυκτό πλούτο και την ενέργεια της Ελλάδος.  

Στις επόμενες εβδομάδες θα αναγκασθεί η κυβέρνηση σε κούρεμα των καταθέσεων για να βρεί χρήματα για πληρωμή της δόσης τοκοχρεολυσίων στον Θείο ROTHSCHILD, ή θα κάνει αναγκαστική χρεοκοπία. Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας του λεγομένου «Συνταγματικού Τόξου» ή «Σιωνιστικού Τόξου», λήστεψαν τις τράπεζες, και καλείται τώρα ο Ελληνικός Λαός, να τις διασώσει. Μας πτώχευσαν, εχθροί και φίλοι, για να υποδουλώσουν την Ελλάδα, και να αναγκάσουν τη νεολαία να μεταναστεύσει στις χώρες του Βορρά, ώστε να κατοικήσουν εδώ οι μαύροι Ισλαμιστές ράμπο λαθρομετανάστες.

Την Ελλάδα κυβερνάει πλέον μια Σιωνιστική Τρόϊκα. Τα νέα δάνεια (δόσεις), πηγαίνουν για την αποπληρωμή παλαιών δανείων.

Τα νέα δάνεια πηγαίνουν στις Σιωνιστικές Τράπεζες (GoldmanSachs) του Rothschild, ηγέτου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας σαν τοκοχρεολύσια, και ότι απομένει πηγαίνει στις τσέπες των ντόπιων Ολιγαρχών, που χρηματοδοτούν τα πολιτικά κόμματα της κλεπτοκρατίας, του λεγόμενου «Συνταγματικού Δημοκρατικού Τόξου».

Όσα συμβαίνουν σήμερα στην εσωτερική πολιτική σκηνή, είναι «Γεννήματα εχιδνών» της οικονομικής κρίσης που μας δημιούργησε η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, με τη συνεργασία ντόπιων ραγιάδων πολιτικών προδοτών. Μεθοδεύτηκε το δέσιμο της χώρας στα δεσμά των Μνημονίων με αντισυνταγματικούς δημοσιονομικούς νόμους.

Ο Σαμαράς ομιλεί στους αφελείς ψηφοφόρους του για ανάπτυξη, και πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ έρχεται οικονομική θύελλα και συμφορά.

Οι Αμερικανοί λένε, «Το Ευρώ σκοτώνει τους Έλληνες, αλλά αυτοί είναι δειλοί, δεν τολμούν». Η Σιωνίστρια Μέρκελ , μετά τη εκλογική νίκη της δήλωσε, ότι θα εντείνει τις πιέσεις στην Ελλάδα για πλήρη εφαρμογή των υποχρεώσεων, (Μνημονίων), δηλαδή μας περιμένει περισσότερη λιτότητα. Όμως με λιτότητα & Μνημόνια τα προβλήματα δεν λύνονται.

Ο Στέργιος Σμυρλής γράφει, «Τώρα έξω από το Ευρώ. Το παιχνίδι τέλειωσε. Η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση τελειώνει το έργο της.

Ο Σιωνισμός σε όλο του το μεγαλείο εγκαθιστά ένα νέο μεσαίωνα , πολύ πιο απάνθρωπο από αυτόν που έζησαν οι άνθρωποι στην Ευρώπη.

Τυχερές οι χώρες που είναι εκτός ευρώ. Σε όλες τις ηγεσίες των χωρών

προωθήθηκαν όσοι είχαν το στίγμα, και όσοι είχαν το προνόμιο να είναι φύσει σκλάβοι, ασπόνδυλοι, και κούφιοι.

Έλληνα, από τη στιγμή που σου επέβαλαν φόρο στη Γη των πατέρων σου, και σου πήραν  το νεράκι, την ΕΥΔΑΠ, έγινες σκλάβος,

έδωσες Γη και Ύδωρ». Στην Ε.Ε. δεν μας βοηθούν, μας εκμεταλλεύονται. Στην Ε.Ε. δεν υπάρχει αλληλεγγύη! Αλληλεγγύη  πληρώνουμε εμείς οι πληβείοι, που πάει στις τσέπες του Rothschild.

Εκτός από τον οικονομικό μαρασμό, όσα εκατομμύρια παράνομοι λαθρομετανάστες υπάρχουν εδώ, ή θα νομιμοποιηθούν από τους πολιτικούς, ή θα επικρατήσουν με τη βία, και με τη προστασία μισθοφορικών στρατών. (βλέπε Νατοϊκή Μεραρχία Τυρνάβου, Blackrock, Ιράκ και Συρία, κλπ). Όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι έχουν τη συμπάθειά μας, αλλά πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους, άλλως βοηθούν το Σιωνισμό να μας πάρει την άγια Γη των πατέρων μας, να μας στερήσει την ελευθερία, και να μας ξεριζώσει τις πολιτιστικές μας αξίες και ρίζες. Χρειαζόμαστε μια Πατριωτική Κυβέρνηση, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, γιατί αυτές οι τάσεις εξυπηρετούν ΜΟΝΟ τη Νέα Τάξη». Το τέλειο έγκλημα είναι αυτό που είναι Νόμιμο. Αυτό που συνετελέσθη με την εισδοχή της χώρας στη Ζώνη του Ευρώ.

Δυστυχώς αυτοί που οδήγησαν τη χώρα μας στα Μνημόνια, και αυτοί που μας έβαλαν βαθιά στη χοάνη του τυφώνα του οικονομικού θανάτου, επιμένουν να το παίζουν σωτήρες. Είναι εφιάλτες που άνοιξαν τη κερκόπορτα. Είναι αυτοί του «Συνταγματικού Δημοκρατικού Τόξου»

Τα Μνημόνια παράγουν δίκαιο κατοχής της χώρας, και οι πολιτικοί

της κλεπτοκρατίας του λεγομένου «Συνταγματικού Δημοκρατικού τόξου» ή «Σιωνιστικού Τόξου» που τα υπέγραψαν, είναι εφιάλτες και υπόδικοι απέναντι του Ελληνικού Λαού.

Τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης) του Λαού, είναι και αυτά υπόδικα στο τέλειο έγκλημα, και εκτελούν τις εντολές των δυνάμεων κατοχής των διεθνών τοκογλύφων δανειστών. Όλοι στο κόλπο.!!!

Η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, θέλει τώρα να βάλλει χέρι στις καταθέσεις, και όσος χρυσός υπάρχει στις θυρίδες των τραπεζών. Δεν τους φθάνουν όλα όσα έχουν φάει ως τώρα, από δήμευση ορυκτού πλούτου, μέχρι μειώσεις μισθών και συντάξεων.


Η πρόσφατη πολιτική ανωμαλία, και ο διωγμός της Χρυσής Αυγής, έγιναν για τους εξής λόγους.

1.- Για να κουρευτούν οι καταθέσεις των μικρών Ελλήνων, αφού οι μεγάλοι Ολιγάρχες, τα έχουν βγάλει έξω.

2.-Γιατί έρχονται νέα Μνημόνια, με νέα μέτρα.

3.-Γιατί οι πολιτικές δυνάμεις της κλεπτοκρατίας του «Συνταγματικού Δημοκρατικού Τόξου» έπεσαν στο 20% από 50% που είχαν.

4.- Γιατί η Χρυσή Αυγή έφθασε στο 20% και άνω……….


Στη τρέχουσα πολιτική ανωμαλία προσπαθούν να εμπλέξουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, και την ΕΛ.ΑΣ. στο δικό τους πολιτικό βόθρο. Είναι σκληρή δοκιμασία για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, να βλέπουν να κυβερνά την Ελλάδα οι Σιωνιστές ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ με τον TOMSEN, και όχι η κυβέρνηση που εξελέγη από τον Ελληνικό Λαό. Τους πολιτικούς της κλεπτοκρατίας του «Συνταγματικού Τόξου» ή «Σιωνιστικού Τόξου» τους πληρώνουμε αδίκως, αφού την Ελλάδα κυβερνά η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία-Μαφία, με τη Τρόϊκα.

Ο Λαός μας πνίγεται στα χρέη, στη φτώχεια, και στην εξαθλίωση, και οι προδότες πολιτικοί προγραμματίζουν νέα μέτρα. Νομίζουν ότι κυβερνούν, ενώ κουμάντο κάνουν οι Σιωνιστές Γερμανοί Γκαουλάϊτερ,

εκπρόσωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Είναι πανεθνικό αίτημα μια νέα πολιτική στελέχωση της Ελλάδος από

πραγματικούς πατριώτες πολιτικούς. Η μόνη χώρα που έχουμε πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς κλεπτοκράτες, στην υπηρεσία των Κοσμοκρατόρων, είναι η Ελλάς. Χρειαζόμαστε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας πατριωτών πολιτικών που θα διαγράψει το επονείδιστο και επαχθές χρέος, εφαρμόζοντας τον αρχαίο Ελληνικό νόμο περί «Σεισάχθειας», και θα καταγγείλει όλα τα Μνημόνια που έχουν υπογράψει οι προδότες πολιτικοί.

Οι υπουργοί του Σαμαρά κάθονται σαν κότες μπροστά στα υπαλληλάκια της Σιωνιστικής Τρόϊκα. Δεν ζητούν τίποτα για τη χώρα.

Απλώς υπογράφουν αβλεπί…….

Η μόνη χώρα που ευημερεί σήμερα στην Ε.Ε. είναι η Σιωνιστική Γερμανία. Κέρδισε η Μέρκελ τις εκλογές, και η Ελλάδα ένα νέο Μνημόνιο. Οι πολιτικές δυνάμεις της κλεπτοκρατίας του «Συνταγματικού Τόξου» ή «Σιωνιστικού Τόξου» κατάκλεψαν και κατάστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, με τα δάνεια, τα Μνημόνια, τη φτώχεια, τη λαθρομετανάστευση, τις αυτοκτονίες, και την υποτέλεια. Ο Σαμαράς απλώς σήμερα ελίσσεται ανάμεσα στις δύο Σιωνιστικές δυνάμεις, τις ΗΠΑ & Ε.Ε. και παραχωρεί Ελληνικά συμφέροντα, πότε στους μεν, και πότε στους δε, για να κρατηθεί στην εξουσία. Η οικονομική κρίση δεν είναι άλλο παρά έργο της Σιωνιστικής παγκόσμιας Δικτατορίας, για να καταλήξουν στα σχέδιά τους, που είναι η παγκόσμια κυριαρχία, με τη βοήθεια τοπικών ανδρεικέλων.

Τα πιόνια της Ν.Τ.Π. οι πολιτικοί μας, βύθισαν τον Ελληνικό Λαό σε οικονομική εξαθλίωση, και τη πατρίδα σε μέγιστους κινδύνους, κατόπιν εντολών και σχεδίων των Ολιγαρχών Παντοκρατόρων της Οικουμένης.

Για το τίτλο του εφιάλτη, «ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;;


ΠΡΟΤΑΣΗ: Για τη τραγική κατάσταση της χώρας χρειάζεται

1.- Άμεσο εφαρμογή του νόμου της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.

2.- Τουλάχιστον καταγγελία του επαχθούς & επονείδιστου χρέους.

3.- Άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου με συμβάσεις συμφέρουσες το Κράτος.

4.- Άμεσο διεκδίκηση του Κατοχικού δανείου, και τις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Σιωνιστική Γερμανία. (Είναι 500 δις. Ευρώ)

5.- Άμεσο επαναπατρισμό των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, και αποχώρηση από τη σύμβαση του Δουβλίνου.  

6.- Σχηματισμό Εθνικής Κυβερνήσεως Πατριωτών Ελλήνων.

7.- Αλλαγή εξωτερικής & οικονομικής πολιτικής.

8.- Αποκατάσταση Εθνικής Κυριαρχίας.  Και

9.- Συμπαράταξη Λαού και Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλα αυτά χρίζουν άμεσης εφαρμογής. Έτσι μόνο θα έλθει η ανάπτυξη, και θα σωθεί η χώρα από επερχόμενα νέα δεινά……….


Όλα τα άλλα είναι αερολογίες των εφιαλτών ραγιάδων πολιτικών 

της κλεπτοκρατίας του «Συνταγματικού Τόξου».

Με βρόγχο χρέος 500 δις Ευρώ δεν πρόκειται ποτέ να ανακάμψουμε.

Είναι προτιμότερο να χάσει τα τοκοχρεολύσια ο μεγιστάνας Ολιγάρχης Θείος ROTHSCHILD, παρά να υποφέρει ο Ελληνικός Λαός.

Αυτό έκανε ο ΜΕΤΑΞΑΣ, και άλλα σύγχρονα Έθνη και Κράτη.

Μόνο εμείς εδώ δεν τολμούμε λόγω γραικύλων υποτελών πολιτικών.

Την υλοποίηση των οραμάτων αυτών, το Σύνταγμα επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων!!!. (Άρθρο 120 του Συντάγματος)

Ελλάς αιώνιο, αθάνατο, αδέσμευτο πνεύμα.

                                                                       
ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αρθρογράφος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...