Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΧΩΡΑ – Σε μυστική τοποθεσία θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΧΑ.

Σε μυστική τοποθεσία θα συνεδριάσει εντός της ημέρα η Πολιτική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με τα εναπομείναντα μέλη της Επιτροπής, δηλαδή αυτά που διέφυγαν της σύλληψης.

Ο βουλευτής Νίκος Ηλιόπουλος, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, έχει αναλάβει ρόλο συντονιστή της δράσης του κόμματος μετά τη σύλληψη της ηγετικής πολιτικής ομάδας, ενώ ο “θεωρητικός” του κόμματος βουλευτής, Χ.Παππάς καταζητείται.
Ο Ν.Ηλιόπουλος σε επικοινωνία με στελέχη και μέλη του κόμματος, δήλωσε πως «Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μια γροθιά» καλώντας τους σε «εγρήγορση».
Στο 9μελές Πολιτικό Συμβούλιο, συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γ.Γ Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης. Οι τρεις τελευταίοι, έχουν ήδη συλληφθεί.
Το αξίωμα του βουλευτή το διατηρούν φυσικά όλοι και δεν το χάνουν.
Πάντως η γραμμή από την ηγεσία πίσω από τα σίδερα της φυλακής είναι να μην υπάρξουν ούτε μεγάλες συγκεντρώσεις, ούτε “έμπρακτη” έκφραση δυσαρέσκειας, μέχρις ότι ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την γραμμή που θα ακολουθηθεί.
Πλέον το κόμμα περνά ουσιαστικά στην παρανομία και θα φανεί αn έχει δομές για να λειτουργήσει στην παρανομία ή σε συνθήκες πολιτικής δίωξης τέτοιους μεγέθους που δνε έχει υπάρξει ποτέ για κοινοβουλευτικό κόμμα σε μια δημοκρατία…
Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει παραίτηση ή παραιτήσεις των βουλευτών από το Κοινοβούλιο του κόμματος, δηλαδή αν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές εντός του Οκτωβρίου (αν παραιτηθούν όλοι μαζί) ή θα παραιτούνται σταδιακά.
Εκτιμάται πάντως ότι αν υπάρξει η πρώτη παραίτηση βουλευτή, η κυβέρνηση θα διαλύσει άμεσα στην Βουλή και θα οδηγήσει την χώρα σε γενικές εκλογές.
Το βέβαιο είναι ότι οι εθνικιστές θα είναι παρόντες στις εκλογές πιθανότατα με άλλο όνομα
Θεωρούμε ότι η χώρα βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο…

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...