Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ανάμεσα στο άγευστον και στην ΡΩΜΑΙΙΚΗ ΖΥΜΗ.



του Δρ.Κ.Βαρδάκα

 χρυσαφένιοι ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ με την Αυγή.

¨¨Θα γυρίσει ο τροχός μπροστά και μετά θα πάρει κίνηση η ΛΕΥΤΕΡΙΑ¨¨
 Ο ήλιος έκανε λίγη ακόμα προσπάθεια για  να σαλτάρει πάνω από το κάστρο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Κάτω στην προκυμαία της Μακεδονίτισσας καστροπολιτείας- λιμάνι του Αποστόλου Παύλου στην πόλη της Καβάλας,
 
 ο κουλουρτζής έκπληκτος δείχνοντας τον ουρανό με τις παράξενες χρυσαφένιες αποχρώσεις ,  διαλαλούσε  την πραγμάτεια του και μπέρδευε τα λόγια του
¨¨πάρτε κουλούρια ,  άντε και μας ξημερώνει ..Χρυσή Αυγή.., φρέσκα κουλούρια από παραδοσιακή ζύμη ¨¨
Όσοι κοντοστάθηκαν δίπλα του ανασήκωσαν το κεφάλι  στον ουρανό εκεί προς την Ανατολή. Ένα ρίγος τους διαπέρασε μαζί με το θέαμα του πρωινού Ουρανού.   Κάποιος αθυρόστομος δεν άντεξε και είπε ¨¨πάλι μας ψεκάζουν οι αλήτες, οι..., οι...¨¨
Ένας χημικός καθηγητής, γνωστή φυσιογνωμία και  τώρα συνταξιούχος-καρδιοπαθής και μόνιμος περιπατητής της προκυμαίας τα πρωινά τον άρπαξε από τα μούτρα τον αθυρόστομο.
¨πες πρώτα την καλημέρα του ΘΕΟΥ και μετά μούτζωσε τους δολοφόνους των ζωών μας¨. Μετά γυρίζει στον μπάρμπα Θύμιο τον κουλουρτζή και τον περιλαβαίνει και αυτόν ένα μπερτάκι  ¨τι Χρυσές Αυγές και παραδοσιακές Ζύμες  μας τζαμπουνάς  πρωινιάτικα? ¨ ¨αυτές είναι δολοφονικές Αυγές και με την υγρασία που έχει φθινοπωριάτικα όλο αυτό το χημικό κατακάθι που μας ρίχνουν εκτός που το αναπνέουμε, θα κάνει και τα κουλούρια σου χημικά συμπληρώματα. Για αυτό φρόντισε να τα σκεπάζεις.¨
Ο κ. καθηγητής ήταν πολύ ευαισθητοποιημένος στα θέματα αυτά εξ αιτίας των γνώσεων του αλλά και γιατί έχασε πρόσφατα το μονάκριβο παλληκάρι του από την κακιά αρρώστια. Τον πονούσε και το κατάντημα των πολιτικών πραγμάτων της πατρίδας  και  με το ¨βάπτισμα¨ του πόνου που του έλαχε έκανε στροφή σε διαχρονικές αλήθειες  κερδίζοντας  ουσιαστικό χρόνο στην ζωή του, τώρα που  τις ψηλάφησε . Γι αυτό συνέχισε ακάθεκτος να μονοπωλεί την συζήτηση και από σεβασμό στο πόνο του εμείς τον ακούγαμε.
¨αυτοί εκεί πάνω θέλουν να μας ξεκάνουν γι αυτό κατάντησαν τον πλανήτη μας ένα μεγάλο θάλαμο αερίων σαν το Άουσβιτς και μάλιστα οι ίδιοι μιλάνε  για το φαινόμενο του θερμοκηπίου για να θολώσουν τα πράγματα. Όσοι προβληματίζεσθε διαβάστε για την Ευγονική των νεοποχιτών.
 Τώρα το κακό παράγινε και στην πατρίδα μας και κάτι μου λέει ότι η θα αποχαιρετίσουμε την περίοδο της μεταπολίτευσης με τέτοιο σκηνικό σαν αυτό της ¨¨Χρυσής Αυγής ¨¨ που βλέπουμε το πρωί καθημερινά.  Το τράνταγμα θα είναι πρώτα παγκόσμιο οικονομικό στην αρχή και όχι μόνο τοπικό. Οι αεροψεκασμοί θα γίνουν είδος πολυτελείας και  όταν δούνε ότι τόσα χρόνια δεν ψοφάμε θα σταματήσουν να αεροψεκάζουν τις ζωές μας και θα θελήσουν να ρίχνουν κανονικές πυρηνικές¨ καραμέλες¨ απεμπλουτισμένου ουρανίου  στις διάφορες διεθνείς επεμβάσεις τους για να μας ξεκάνουν μια ώρα γρηγορότερα . Θα βρούνε μάλιστα και αφορμές όπως ήδη κάνουν και τότε να σε δω κουλουρτζή τι θα πουλάς? Γιατί τότε ούτε ¨¨Χρυσή Αυγή¨¨θα βλέπουμε σαν την σημερινή, ούτε καθαρά ζυμάρια θα έχουμε λόγω ραδιενέργειας!!¨
Και τότε πως θα ζήσουμε κ καθηγητά? Μήπως υπερβάλλεται? Από την σημερινή ισοπέδωση που ζούμε θα βρεθούμε σε μεγαλύτερη καταστροφή? Είναι δυνατόν?
¨οι φοβίες σας είναι δικαιολογημένες, αλλά μην σκιάζεσθε γιατί και εγώ σας μίλησα  σε  εύρος διεθνών γεγονότων και όχι συγκεκριμένα για την Ελλάδα που την φυλάνε Αρχαγγελικές Δυνάμεις. Όμως στον επόμενο καιρό δεν θα καλοπεράσουμε αν δεν ζυμώσουμε σε κάθε σπίτι το ψωμί μας με την Ρωμαίικη Ζύμη.
Αυτή θα είναι το αντίδοτο των δηλητηρίων που μας ψεκάζουν ακόμα και των πνευματικών. Και αν ρωτήσετε τι είναι Ρωμαίικη Ζύμη θα σας πω ότι είναι κάτι που χάσαμε σε πνευματικούς δήθεν¨¨ συνωστισμούς¨¨ ανθελληνικών ιστορικών επεμβάσεων. Είναι κάτι που θα βρούμε πάλι μέσα από τον πόνο και την θλίψη των ημερών,  αναψηλαφώντας την πραγματική ιστορική διαδρομή  και την αυθεντική Ορθόδοξη Πατερική Παράδοση μας. Είναι κάτι που αν το γευτούμε δεν θα θέλουμε να το χάσουμε ποτέ γιατί έχει αρχοντική ανθρωπιά και φιλότιμο.
Αυτοί οι αντίχριστοι που μας φτιάχνουν τέτοια πρωινά σκηνικά με ¨¨Χρυσές Αυγές¨¨ είναι πολέμιοι της Ελληνο- Ρωμαίικης Μαγιάς.
 Τώρα θα καταλάβουμε την αξία της ΡΩΜΑΙΙΚΗΣ ΖΥΜΗΣ  γιατί μας την αποστέρησαν εδώ και τόσα χρόνια και μας έδιναν να τρώμε ζυμάρια άνοστα δίχως ζωντανή γεύση.
ΑΥΤΗ θα γίνει το πνευματικό καθημερινό ΑΝΤΙΔΩΡΟ μας για να το μεταδώσουμε και στις γενιές που έρχονται πλέον με φόρα διεκδικώντας την πραγματική κληρονομιά τους.

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ  

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...