Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Μοιράζουν εξώδικα σε ...στάνες και κοτέτσια! Τι έλεγε ο Πατροκοσμάς για το θέμα...


«Κάθε χρόνο μας έδιναν παράταση και τώρα μας στέλνουν τα εξώδικα για ποσά που έχουν διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί» τονίζουν οι υπεύθυνοι.

Από χωριό σε χωριό και από στάνη σε στάνη γυρίζουν δικαστικοί επιμελητές και μοιράζουν εξώδικα για δάνεια που είχαν λάβει στο παρελθόν κτηνοτρόφοι και πτηνοτρόφοι με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου από την Αγροτική Τράπεζα και αδυνατούν να τα εξοφλήσουν.

«Κάθε χρόνο μας έδιναν παράταση και τώρα μας στέλνουν τα εξώδικα για ποσά που έχουν διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί» τονίζουν οι υπεύθυνοι αγροτικών συλλόγων και απειλούν με κινητοποιήσεις εάν δεν υπάρξει άμεση ρύθμιση, όπως αναφέρει η Καθημερινή.

«Από νωρίς το πρωί δικαστικοί επιμελητές της εταιρείας που ανέλαβε την ειδική εκκαθάριση της πρώην ΑΤΕ γυρίζουν από χωριό σε χωριό και από στάνη σε στάνη σαν φοροεισπράκτορες της παλαιάς εποχής και κοινοποιούν τα εξώδικα με τα οποία καλούνται οι κτηνοπτηνοτρόφοι να εξοφλήσουν τα δάνεια και μάλιστα σε διάστημα τριών ημερών, διότι σε αντίθετη περίπτωση τα οφειλόμενα ποσά θα βεβαιωθούν στη ΔΟΥ» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γεωργικού Αγροτικού Συλλόγου Ιωαννίνων «Η Ένωση» σε επιστολή που εστάλη προς τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς.

Διακόσια χρόνια πρίν ὁ Ἐθναπόστολος τοῦ Γένους, ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός πού ἀνέστησε Πίστη καί Πατρίδα στίς ψυχές τῶν Σκλάβων, μᾶς ἀποκάλυψε μέ τή Χάρη τοῦ Θεοῦ:

α. "Θά σᾶς ρίξουν παρά πολύ· θά σᾶς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, ἀλλά ΔΕΝ θά μπορέσουν"! (σ.σ. παράς εἶναι τό χρῆμα)
β. "Θά σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, ἀλλά ΔΕΝ θά προφθάσουν"!
Καί ἀναφέρει ἐπίσης σχετικά:
γ. "Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα"!
δ. "Θά ζητήσουν νά σᾶς πάρουν καί στρατιῶτες. ΔΕΝ θά προφθάσουν ὅμως"!


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_8674.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...