Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ο Μέγας Πούτιν κατά του υπηρέτη του διαβόλου, Σόρος

σχόλιο Γ.Θ : Ο Ήρωας πασών των Ρωσιών μεταξύ άλλων συμβούλεψε και τους απλούς Αμερικανούς πολίτες! Ο Θεός να σε σκεπάζει Βλαδίμηρε και εσένα και την Πατρίδα σου 

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, αλλά και καυστικός, ήταν ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Κρεμλίνο, για τον ύπουλο και επικίνδυνο ρόλο του Σόρος στην πρόκληση κοινωνικών αναταραχών και τη σχέση του με τα πρόσφατα επεισόδια στις ΗΠΑ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πούτιν, ο Σόρος χρησιμοποιεί τη δικτύωσή του προκειμένου να προκαλέσει αναταραχές και προβλήματα στα εσωτερικά των ΗΠΑ. «Μην ξεγελαστείτε, τελικός στόχος του είναι η επανάσταση και ο εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τακτικές που χρησιμοποιεί παντού και πάντοτε. Ο Σόρος είναι γνωστός "πυρομανής" και ρίχνει λάδι στη φωτιά ανάλογα με τα συμφέροντά του».

Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος συμβούλεψε τους απλούς Αμερικανούς πολίτες να μείνουν μακριά από τα ΜΜΕ και τα δίκτυα που ελέγχονται από τον Σόρος και να μην παρασυρθούν από το κλίμα εμφυλίου που δημιουργεί, προκειμένου να μην «χάσουν τη χώρα τους από τους «δημευτές» που λειτουργούν υπέρ της Παγκοσμιοποίησης.

Και συνέχισε «ως μεγάλος οικονομικός παράγοντας και επενδυτής, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σόρος είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός. Υπάρχει όμως και μια άλλη πτυχή που τον ακολουθεί συνεχώς, στην οποία ακολουθεί τις ίδιες τακτικές όπως και στον χρηματοπιστωτικό τομέα, χρησιμοποιώντας τη δημοκρατία ως μέσο, ​​παρεμβαίνοντας στα πολιτικά πεδία και τελικά προσπαθώντας να ανατρέψει τις εξουσίες στις κυρίαρχες χώρες».

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, η Ρωσία απαγόρευσε τις οργανώσεις του Σόρος, χαρακτηρίζοντάς τις «απειλές για την εθνική ασφάλεια», λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι από το 1990 ο Σόρος έχει χρησιμοποιήσει τα μέσα και την επιρροή του για να προσπαθήσει να προκαλέσει αναταραχές στη Ρωσία χωρίς επιτυχία. Σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί σαφώς ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες τακτικές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...