Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Σαν χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή απόφαση δείγμα της αναταραχής και του φόβου για το άγνωστο…

Οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει γιατί τα πλοία τους έχουν μεταραπεί κινούμενους στόχους.

Η πολεμική μηχανή των ΗΠΑ καθηλώνεται. Οι συνέπειες και οι προεκτάσεις θα φανούν σε λίγο καιρό ανά τον πλανήτη.

Την απόφαση να διακόψει προσωρινά τις επιχειρήσεις του παγκοσμίως γνωστοποίησε το αμερικανικό Ναυτικό, μετά τη σύγκρουση του πολεμικού σκάφους USS John McCain με ελληνικών συμφερόντων δεξαμενόπλοιο στη θαλάσσια περιοχή της Σιγκαπούρης.

Όπως δήλωσε ο αρχηγός των Ναυτικών Επιχειρήσεων του αμερικανικού Ναυτικού, Ναύαρχος Τζον Ρίτσαρντσον, η απόφαση ελήφθη μετά από μία σειρά ατυχημάτων, τελευταίο των οποίων ήταν αυτό στη Σιγκαπούρη.


«Έχω δώσει διαταγές στους διοικητές του στόλου για άμεση επιχειρησιακή παύση, ώστε να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνουμε όλα τα άμεσα και κατάλληλα μέτρα για να βελτιώσουμε την ασφάλεια και την αποτελεσματική επιχειρησιακή δράση του ναυτικού γύρω από τον κόσμο. Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη σύγκρουση τους τελευταίους μήνες και η τελευταία σε μια σειρά μεγάλων ατυχημάτων ειδικά στο θέατρο του Ειρηνικού. Το γεγονός αυτό απαιτεί μια πιο δυναμική δράση.

Κατά τη διάρκεια της παύσης αυτής, θα εξετάσουμε τη διαδικασία με την οποία εκπαιδευόμαστε και θα πιστοποιήσουμε ότι οι προωθημένες μας δυνάμεις που αναπτύσσουμε στην Ιαπωνία θα είναι έτοιμες για επιχείρηση και πόλεμο.

Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται, μόνο στον επιχειρησιακό τομέα αλλά περιλαμβάνει εκπαίδευση, συντήρηση, προσωπικό και εξοπλισμό. Επίσης θα εστιάζει σε πολεμικές τακτικές επιφανείας, τακτική και επάρκεια πλοήγησης.»

Από τη σύγκρουση 10 ναύτες αγνοούνται, ενώ άλλα πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς.

Το υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του νέου περιστατικού στις ακτές της Σιγκαπούρης.

Η ανακοίνωση του Ναυτικού για το περιστατικό στη Σιγκαπούρη…






Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...