Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τα έχει προφητεύσει ο πατήρ Παΐσιος και οι άλλοι Άγιοι

Όλα είναι γραμμένα, τα έχει προφητεύσει ο πατήρ Παΐσιος και οι άλλοι άγιοι. Θα γίνει μεγάλος Ρωσοτουρκικός πόλεμος και η Τουρκία θα διαλυθεί,
όπως διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία. Εφτά στρατοί θα πάνε στην Κωνσταντινούπολη και θα πλεύσει το μοσχάρι στο αίμα, τέτοιος χαμός θα γίνει!

Σε πενήντα, σε λιγότερα από πενήντα χρόνια, θα γίνει το μεγάλο κακό, το έχουν προφητεύσει οι Γέροντες. Θα επιβληθεί παγκοσμίως ο νόμος αυτών που μάχονται την Ορθοδοξία. Ούτε Άγιο Όρος δε θα μείνει, ούτε τίποτα. Δε θα βρίσκεις παπά. Ναοί θα υπάρχουν, αλλά δεν θα υπάρχουν ιερείς! Θα υπάρχει πλούτος και θα έχεις ό,τι θέλεις, αλλά αλλοίμονο σου αν δεν κάνεις αυτό που σου λένε, σου πήραν αμέσως το κεφάλι! Μπορεί να το προλάβουμε κι εμείς, εγώ δεν έχω φτάσει ακόμα τα σαράντα.

Μου λένε οι Πατέρες, άσε βρε Τρύφων, μη τα λες αυτά. Αλλά γιατί να μη τα λέω; Δεν είναι αλήθειες; Δε βλέπουμε που έχει φτάσει η ανηθικότητα; Δεν έχετε δει τις γυναίκες στις παραλίες, με τα μαγιό; Κάποτε πλήρωνες για να τα δεις, τώρα τα δείχνουν όλα, τζάμπα! Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες, είναι επόμενο να περιπέσει κανείς στην μοιχεία. Και ενός κακού, μύρια έπονται, γιατί αυτά οδηγούν στη διάλυση της οικογένειας, και εξ’ αυτού στην εγκληματικότητα και την απώλεια.

Και όλα αυτά τα κάνουν οι Εβραίοι, που ελέγχουν την Αμερική. Θέλουν να διαλύσουν τα πάντα, για να κυριαρχήσουν. Γι’ αυτό προσπαθούν να διαλύσουν την οικογένεια και το έχουν καταφέρει κιόλας. Αλλά οι ίδιοι κρατάνε τις δικές τους οικογένειες και την εθνική τους συνείδηση και χορεύουν τους χορούς τους! Εμάς μας έχουν για την απώλεια, για να βασιλεύσουν αυτοί.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...