Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Οι αντίχριστοι υβριστές …στην Ελληνική Δικαιοσύνη!

Η συστηματική αποδόμηση όλων των βασικών πυλώνων της εθνικής μας ταυτότητας, συνεχίζεται μεθοδικά από τους σύγχρονους εφιάλτες της πολιτικής!

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην τηλεόραση καταφέρεται κατά της πατρίδας, της ελληνικής οικογένειας και ιδιαίτερα κατά της Εκκλησίας! Ο τρίτος κατά τάξη πολιτειακός παράγοντας της χώρας, αντί να είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας και της ενότητας, αφενός μεν καταπατεί τον ισχύον Σύνταγμα, αφετέρου δε προσπαθεί ύπουλα να προκαλέσει την περιφρόνηση κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών!

Φαίνεται πλέον καθαρά, ότι η θλιβερή πολιτική καθεστηκυία τάξη, υπερεκτιμώντας τις ικανότητες και τη δύναμή της συμπεριφέρεται με βίαιο, αλαζονικό και προσβλητικό τρόπο απέναντι στο λαό, στους νόμους της πολιτείας και κυρίως απέναντι στον ίδιο το Θεό! Αυτό δεν είναι άλλο από τον ορισμό της Ύβρεως!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, δια μέσω του νομίμου εκπροσώπου της δικηγόρου και καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκου Βασιλειάδη, μηνύει τον Νίκο Βούτση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αναμένοντας από την Δικαιοσύνη να πράξει τα κατά νόμον προβλεπόμενα.

περισσότερα...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...