Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Καμμένος για Ερντογάν: Ανοίγει θέμα Κωνσταντινούπολης αν αμφισβητεί τη Λωζάνη

σχόλιο Γ.Θ : Πολλές φορές ο συνεργάτης των εθνομηδενιστών έχει αφήσει υπονοούμενα που δείχνουν ότι είναι γνώστης των προφητειών. Ωστόσο δεν αρκεί αυτό. Δεν αρκεί η γνώση για αυτά που έρχονται. 
Ζωντανή απόξειξη για αυτό είναι οι σημερινοί "πατριώτες" συνεργάτες των γερμανών και των εθνομηδενιστών.


Όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάνης, «είναι σαν να ανοίγει θέμα Κωνσταντινούπολης», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας πως όταν ένας πρόεδρος χώρας αμφισβητεί διεθνείς συμβάσεις, «δείχνει ότι είναι σε πανικό».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά», ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την ελπίδα «ο πανικός να μην οδηγήσει σε γεγονότα που θα απειλήσουν τη σταθερότητα της περιοχής. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση».
 

Θα συνεχιστεί η υποστήριξη των ΗΠΑ προς τη χώρα μας επί Τραμπ

Για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, ο Πάνος Καμένος εμφανίστηκε αισιόδοξος, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη αυτή ευνοϊκή για τις ελληνικές επιδιώξεις. Ο ίδιος εκτιμά πως η υποστήριξη που παρείχαν οι ΗΠΑ στην χώρα μας επί Ομπάμα θα εξακολουθήσει και επί προεδρίας Τραμπ.

«Στο θέμα της οικονομίας το σημαντικό είναι ότι ο Τραμπ δεν υπήρξε ποτέ κοντά στους μεγάλους παίκτες των αγορών, όπως ο Τζορτζ Σόρος, σε αντίθεση με τον Κλίντον», σχολιάζει.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...