Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Τα φασιστοειδή εξαπτέρυγα του Φαναρίου ζητούν ακοινωνησία για τους επικριτές της Συνόδου του Κολυμπαρίου

σχόλιο Γ.Θ : Ό,τι και αν κάνουν οι φαναριώτες στους Ορθόδοξους, το καράβι της Εκκλησίας δεν μπορούν να το βυθίσουν. Και άλλοι πολέμησαν την Ορθοδοξία, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να την νικήσει.
Η αγάπη και οι προσευχές μας για τον Σεραφείμ των Ελλήνων και όλους τους Ορθόδοξους διωκόμενους Πατέρες και αδελφούς τώρα πρέπει να δυναμώσει.
Αδέρφια τα κομποσκοίνια σας κι εμπρός...



Φωτιά έχει πάρει το εκκλησιαστικό τοπίο σε προσκήνιο και παρασκήνιο μετά τις επαναλαμβανόμενα συγκλίνουσες πληροφορίες των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τις οποίες το Φανάρι επεξεργάζεται ακόμη και «ακοινωνησία» για τους επικριτές της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου του Κολυμπαρίου.
Τα πυρά των «προθύμων Ιεροεξεταστών» του περιβάλλοντος του Φαναρίου συγκεντρώνουν οι Μητροπολίτες Σεραφείμ Πειραιώς, Αμβρόσιος Καλαβρύτων, ο πρωτοπρ. π. Θεόδωρος Ζήσης και όσοι βρέθηκαν στο πρόσφατο ταξείδι στη Γεωργία…
Το μένος των σταυρωτήδων εναντίον όλων αυτών, που καταθέτουν μια άλλη άποψη για τα δρώμενα εντός της Ορθοδοξίας είναι άνευ προηγουμένου. Τους κατηγορούν ευθέως ότι δεν περιφρουρούν με τις δηλώσεις τους τα αποτελέσματα της Πανορθόδοξης Συνόδου και πως αντιθέτως είναι υπεύθυνοι για το ότι δυσφημείται παγκοσμίως η Ορθοδοξία.
Ειδικά πάντως για τους προαναφερθέντες Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος η κατάσταση είναι περίπλοκη καθώς οι απαιτήσεις των εξαπτέρυγων του Φαναρίου που προφανώς εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς μπορεί να δημιουργήσουν νέα σοβαρή ένταση μεταξύ Αθήνας και Φαναρίου μετά την πρόσφατη για τις Νέες Χώρες η οποία..υποτίθεται πως εκτονώθηκε με τις δηλώσεις Βαρθολομαίου στην Κρήτη.
Στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ το έχουμε ξαναγράψει πως το περιβάλλον Βαρθολομαίου κυριολεκτικά τον παίρνει στον λαιμό του με απρόβλεπετες συνέπειες… Δήθεν εκκλησιαστικοί κοντυλοφόροι και Μητροπολίτες χωρίς ποίμνιο έχουν στήσει «παραμάγαζα» στο Φανάρι και ραδιουργούν εις βάρος της ενότητας της Ορθοδοξίας ζητώντας «αποκεφαλισμούς» οι οποίοι ως επακόλουθα δεν θα έχουν τίποτε άλλο παρά νέα σχίσματα!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...