Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ν. Φάρατζ: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου επειδή στήριξα τον Πρόεδρο Ντ. Τραμπ»

Ο Βρετανός ανέφερε ότι έχει δεχθεί «κύμα» απειλών για τη ζωή του, ενώ υποστήριξε ότι πλέον δεν κυκλοφορεί χωρίς σωματοφύλακες.

Κατά την προεκλογική εκστρατεία, ο Φάρατζ εμφανίστηκε σε συγκεντρώσεις του Τραμπ, ενώ μετά από τη νίκη του ήταν ο πρώτος Βρετανός που τον συνάντησε, συζητώντας μαζί του για μία ώρα στον Trump Tower, στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Τερέζα Μέι θα έπρπεε να κάνει τον Φάρατζ πρέσβη της Μ. Βρετανίας στη χώρα του.
«Σίγουρα δεν θα έβγαινα έξω στο Λονδίνο για κάποιο βράδυ χωρίς την ασφάλειά μου. Δεν θα το σκεφτόμουν καν. Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω στον δρόμο χωρίς σωματοφύλακες. Πρέπει να πηγαίνω σε ιδιωτικά μέρη», δήλωσε στην Daily Express ο Φάρατζ, προσθέτοντας ότι το γεγονός ότι υποστήριξε τον Τραμπ «άλλαξε τα πάντα» και ενίσχυσε την εχθρότητα προς το πρόσωπό του.
Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να υποστηρίξει και την Μαρίν Λεπέν, στην «κούρσα» των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Ο Φάρατζ χαρακτήρισε την επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου ως «πολύ αποφασισμένη» και «πανέξυπνη στην τηλεόραση», αλλά πρόσθεσε ότι το κόμμα της έχει πολλά βάρη.
Σε ερώτηση για το αν θα τη στηρίξει στην τελική ευθεία της «κούρσας» των προεδρικών εκλογών, ο Φάρατζ απάντησε «Εξαρτάται από τις συνθήκες. Θα πρέπει να με ρωτήσετε τον Απρίλιο. Δεν έχω να πω τίποτα κακό για εκείνη, αλλά δεν έχω πει ποτέ καλή κουβέντα για το κόμμα της. Είναι λίγο άβολη η κατάσταση».

Πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...