Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Είναι ο Στρατηγός Philip Breedlove το πρόσωπο της Προφητείας του Αγίου Μεθοδίου;

…και εγερθήσεται ο Μέγας Φίλιππος μετά γλωσσών δέκα οκτώ, συναχθήσονται εν τη Επταλόφω, και συγκροτήσουσι πόλεμον, οις ου γέγοναι πώποτε.

σχόλιο Γ.Θ : Τη σχετική προφητεία του Αγίου Μεθοδίου με την παραπάνω αναφορά θα τη βρείτε ΕΔΩ

του Άγγελου Παναγιώτου

Έκτακτο Παράρτημα 

Στην προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων, ο οποίος έζησε όταν η Βυζαντινή αυτοκρατορία μεσουρανούσε, γίνεται αναφορά για ένα πρόσωπο ονόματι Φίλιππος, το οποίο μαζί με 18 άλλες γλώσσες, προφανώς χώρες ή φυλές, θα συναχθεί στην Επτάλοφο (ένα από τα ονόματα της Κωνσταντινούπολης) και θα κάνει τέτοιον πόλεμο που ουδέποτε έγινε ξανά.

Οι χώρες του ΝΑΤΟ σήμερα είναι 28 http://www.nato.int/cps/en/natolive/nato_countries.htm στην προφητεία του Αγίου Μεθοδίου γίνεται αναφορά για 18 γλώσσες. Αν η προφητεία φωτογραφίζει τη σημερινή εποχή με τον σημερινό αρχιστράτηγο του ΝΑΤΟ ως τον Μέγα Φίλιππο της προφητείας, η αριθμητική διαφορά θα μπορούσε να σημαίνει είτε ότι οι συμμετέχοντες στον πόλεμο με την πλευρά του ΝΑΤΟ θα είναι λιγότεροι από όσα είναι τα ενταγμένα μέλη, είτε θα μπορούσε να σημαίνει ότι 18 είναι οι κύριες φυλές–γλώσσες στο σύνολο των 28 μελών. 



Ως προς το πρόσωπο του Philip Breedlove, του ανώτατου διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη (SACEUR), και του συσχετισμού του με τον μεγάλο Φίλιππο της προφητείας, το ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό αφού το τελευταίο διάστημα σε έξαλλη κατάσταση δεν δίστασε να απειλήσει τη Ρωσία ότι θα της επιτεθεί. Η απειλή πολέμου στην ίδια τη Ρωσία εξασφαλίζει αφενός 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και αφετέρου πόλεμο τέτοιας σφοδρότητας που ουδέποτε ξαναέγινε, όπως αναφέρει και η προφητεία. Άλλος ένας συσχετισμός της προφητείας του Αγίου Μεθοδίου με τη σημερινή κατάσταση πραγμάτων είναι και η συγκυρία της Ρωσσοτουρκικής διένεξης, κάτι που η ανθρωπότητα είχε να δει από το 1918.

Κλείνοντας να σημειώσω ότι το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι η διάρκεια της θητείας των ανώτατων διοικητών του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη τις τελευταίες δύο δεκαετίες είναι τρία με τέσσερα χρόνια. Ο Philip Breedlove ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 10 Μαΐου του 2013 και επομένως συμπληρώνει φέτος τα τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει και ότι σύντομα, μέσα στους επόμενους μήνες, το μυστήριο γύρω από το πρόσωπό του και τον συσχετισμό του γύρω από την προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων θα ξεκαθαρίσει.


Άγγελος Παναγιώτου για το Έκτακτο Παράρτημα

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...