Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ οι προηγούμενες 3 εβδομάδες για τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία (Video)

Ιδιαίτερα αιματηρές ήταν οι προηγούμενες 3 εβδομάδες για τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία της γειτονικής χώρας αφού οι συγκρούσεις με το PKK και το ISIS συνεχίστηκαν χωρίς διακοπή.

Πιο αναλυτικά ένας Τούρκος Λοχίας σκοτώθηκε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου από νάρκη που είχαν τοποθετήσει άνδρες του PKK στην περιοχή Uludere στην επαρχία Şırnak, ενώ ένας αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων έχασε τη ζωή του δύο ημέρες νωρίτερα στις 5 Νοεμβρίου στην περιοχή Silvan κατά την διάρκεια επιχειρήσεων κατά της Κουρδικής οργάνωσης.

Την προηγούμενη ημέρα στις 4 Νοεμβρίου το PKK σκότωσε 2 Τούρκους στρατιώτες στην περιοχή Yüksekova στην επαρχία Hakkari επίσης κατά την διάρκεια επιχειρήσεων.

Στις 26 Οκτωβρίου η Τουρκική Αστυνομία θα θρηνήσει το θάνατο δύο αστυνομικών σε συγκρούσεις με τους αντάρτες του ISIS στην πόλη του Diyarbakır μετά από επίθεση αυτοκτονίας άνδρα της ισλαμιστικής οργάνωσης.

Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων στην παραπάνω πόλη θα τραυματιστούν και 5 αστυνομικοί.

Πέντε ημέρες νωρίτερα στις 22 Οκτωβρίου τρείς Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν από κεραυνό ενώ συμμετείχαν σε επιχείρηση κατά του PKK στην περιοχή Yüksekova στην επαρχία Hakkari μια περιοχή όπου η παρουσία της κουρδικής οργάνωσης είναι ιδιαίτερα έντονη παρα την τεράστια κινητοποίηση και τις καινούργιες υποδομές του Τουρκικού Στρατού.

Την προηγούμενη ημέρα 21 Οκτωβρίου τρείς Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από έκρηξη χειροβομβίδας σε στρατόπεδο της 3ης Μεραρχίας Πεζικού επίσης στην επαρχία Hakkari.

Τέλος δυο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού βάρους 500 κιλών που κατέστρεψε το οχημά τους στην περιοχή Tunceli της επαρχίας Erzincan.

Συνολικά σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από τις αρχές Ιουλίου έχουν σκοτωθεί 174 Τούρκοι στρατιωτικοί, στρατοχωροφύλακες και αστυνομικοί και έχουν τραυματιστεί περισσότεροι από 300 άνδρες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στις μάχες με το PKK και το ISIS

Ακολουθεί βίντεο από τις μάχες των ειδικών δυνάμεων της Τουρκικής Αστυνομίας με υποστηρικτές της Κουρδικής οργάνωσης μέσα στην πόλη Silvan



http://www.viadiplomacy.gr/ematires-i-proigoumenes-3-evdomades-gia-tis-tourkikes-enoples-dinamis-ke-tin-astinomia/
http://www.freepen.gr/2015/11/3-video.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...