Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Προωθούν επεισόδιο και στο Αιγαίο;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε έκτακτη ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου...
που βγήκε στην δημοσιότητα από την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, στις 13,45 μμμ, αναφέρεται ότι προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον «διεθνή» εναέριο χώρο στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, (όπως πάντα), τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρεμπόδισαν τα τουρκικά που εκτελούσαν «εκπαιδευτική» (!!!), πτήση στον «διεθνή» (βλέπε ελληνικό), εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Όπως φαίνεται κάποιοι στην Άγκυρα το έχουν χάσει τελείως και ενώ από την μια προκάλεσαν την ρωσική υπερδύναμη την ίδια ώρα δεν διστάζουν να συνεχίσουν τα επικίνδυνα παιχνίδι τους των παραβιάσεων στο Αιγαίο.

Προφανώς οι Τούρκοι εκνευρίστηκαν και από την δήλωση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σερκέι Λαβρώφ, ότι παραβιάζουν συνεχώς τον ελληνικό εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Πάντως εμείς θα πρέπει να είμαστε εν εγρήγορση και κάποτε θα πρέπει επιτέλους να «χωνέψουμε» ποιοι είναι οι αληθινοί σύμμαχοι μας και ποιοι μας κοροϊδεύουν και μας ξεπουλάνε χρόνια τώρα.
Επιτέλους!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...