Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

MEGA ΤΕΛΟΣ; ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα !

σχόλιο Γ.Θ : Αν ξέραμε το καλό που θα επιφέρει στην Πατρίδα το κλείσιμο του μεγαλύτερου βοθροκάναλου στα Ελληνικά χρονικά, θα βγαίναμε να πανηγυρίσουμε στους δρόμους κρατώντας Ελληνικές σημαίες ζώντας ξανά στιγμές της απελευθέρωσης του 1945 απο του ναζί.
Μέσα από τα βοθροκάναλα χάσαμε την Πατρίδα μας, αφού μέσα από τα βοθροκάναλα η Νέα Τάξη πραγμάτων διέφθειρε την κοινωνία μας. Η Νέμεσις όμως πλησιάζει. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.


Έφυγε χθες το βράδυ ο Νίκος Ευαγγελάτος απο το MEGA ανοίγοντας έτσι την πόρτα για αποχωρήσεις από το κανάλι μεγαλοστελεχών και μεγαλοδημοσιογράφων!
 
Στο κανάλι υπάρχουν τεράστια προβλήματα τους τελευταίους μήνες με πολλές στάσεις εργασίας τις τελευταίες μέρες. Όπως όλα δείχνουν ο Ευαγγελάτος άνοιξε απλώς πρώτος την πόρτα των αποχωρήσεων!

Στο χείλος της αβύσσου το MEGA μετά την χθεσινή απεργία. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Αν στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας, στο οποίο είναι μεγαλομέτοχοι ορισμένοι από τους μεγαλύτερους, ισχυρότερους και πλουσιότερους επιχειρηματίες της χώρας, αναζητείται λύση στην περικοπή 100-200 ευρώ από χαμηλόμισθους και κανά 500ρικο από τους πιο υψηλόμισθους, τότε τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα για το μέλλον του καναλιού.
 
Αν σε ένα κανάλι υπόδειγμα εργασιακών σχέσεων για 25 χρόνια φτάσαμε στο σημείο να ανακοινώνονται περικοπές τέτοιου επιπέδου και οι διευθυντές να λένε στους εργαζομένους ότι, όποιος δεν συμφωνήσει, απολύεται, απαιτώντας να υπογράψουν μια νέα σύμβαση, που είναι γραμμένη από τη διοίκηση χωρίς καν μια τυπική διαβούλευση έστω για κάποιους όρους της με τους εργαζομένους, τότε είναι προφανές ότι το μέλλον του καναλιού δεν είναι απλά προδιαγεγραμμένο, αλλά πιθανότατα απλά δεν υφίσταται ως έννοια.
 
Αν σκεφτούμε ότι οι ιδιοκτήτες του Mega, που αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το κανάλι εδώ και πολύ καιρό μπλεγμένοι σε μεταξύ τους ανούσια power games, έχουν στην πλάτη τους και τις εκδοτικές επιχειρήσεις τους, οι οποίες είναι σε τρεις φορές χειρότερη κατάσταση από το κανάλι, μπορούμε να σκεφτούμε εύκολα τι πρόκειται να συμβεί πολύ σύντομα σε Πήγασο και ΔΟΛ.
 
Η πλευρά Βαρδινογιάννη, που έχει τη μειοψηφία στο Mega, παρακολουθεί ατάραχη την όλη κατάσταση, αφού για αυτήν είναι win win situation. Η αδυναμία συνεννόησης Μπόμπολα – Ψυχάρη όπως φαίνεται είτε θα οδηγήσει σε κλείσιμο του Mega με την οικογένεια Βαρδινογιάννη να διατηρεί την τηλεοπτική της παρουσία με το Star, το οποίο θα ενισχύσουν στον ενημερωτικό τομέα, είτε η αλληλοεξόντωση Μπόμπολα – Ψυχάρη θα αφήσει δώρο στην οικογένεια Βαρδινογιάννη το Mega, το οποίο αμέσως θα συγχωνευτεί με το Star, όπως έχουν προτείνει άλλωστε εδώ και πολύ καιρό.
 
ΥΓ: Την ημέρα της ορκωμοσίας της κυβέρνησης απεργία στον ΔΟΛ (BHMA FM) και την ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης απεργία στο Mega. Αν το έλεγες αυτό σε κανέναν πριν από λίγο καιρό, θα σε ρώταγε αν ξέρεις κατά πού πέφτει το Δαφνί…
ADVERTISEMENT

πηγή: enimerosi24.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...