Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ. Δίχως τρόφη, νερό και φάρμακα οι ισλαμιστές εξαιτίας των Sukhoi!

Στρατής Μαζίδης

Σύμφωνα με διάφορες πηγές πληροφόρησης, οι τρομοκράτες αντιμετωπίζουν πλέον και το πρόβλημα της έλλειψης τροφίμων και νερού ως αποτέλεσμα...

της πρόσφατης στρατιωτικής επιχείρησης, η οποία κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των προμηθειών τους.

Οι αεροπορικές επιθέσεις επηρέασαν τις βασικές γραμμες εφοδιασμού με τρόφιμα, πυρομαχικά και ιατρικές προμήθειες των μαχητικών, όπως μεταδίδει το RIA Novosti επικαλούμενο εκπρόσωπο της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Συρίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μαχητές αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες με τα τρόφιμα και το πόσιμο νερό. Σε ορισμένες τρομοκρατικές μονάδες εκτιμά, πως το φαγητό θα εξαντληθεί σε λιγότερο από μια εβδομάδα!

Ανέφερε ακόμη πως σύμφωνα με φυλακισμένους τρομοκράτες η ISIL αντιμετωπίζει μια ακόμη «κρίσιμη» κατάσταση σχετικά με τα απαραίτητα φάρμακα για τη θεραπεία των τραυματισμένων και πληγωμένων μαχητών.

«Η έλλειψη φαρμάκων και ιατρικού υλικού ανάγκασε τους αντάρτες να εγκαταλείψουν τους τραυματίες στην περίθαλψη των κατοίκων της περιοχής. Επιπλέον, προκειμένου να κρυφτούν από τη ρωσική αεροπορία, οι τζιχαντιστές απαλλάσσονται από μεγάλα φορτηγά με προμήθειες υλικών, τα οποία επιβράδυναν την υποχώρηση των δυνάμεών τους», αναφέρει ο σύριος αξιωματικός.


http://www.freepen.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...