Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Στην Αμερική του Ομπάμα η Θρησκευτική Ελευθερία είναι για τους Μουσουλμάνους, όχι για τους Χριστιανούς.

Αν μάθαμε κάτι στην Αμερική τους τελευταίους μήνες, είναι το εξής: Όταν η θρησκευτική σας πίστη έρχεται σε σύγκρουση με τη δουλειά σας, αν είστε μουσουλμάνος, η πίστη σας είναι προστατευμένη και ιερή, αν είστε Χριστιανός, δεν είναι.



Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη με τους Χριστιανούς ζαχαροπλάστες, ανθοπώλες, φωτογράφους και υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν (μέσω της εργασίας τους) σε "γάμους" ομοφυλόφιλων, λόγω της θρησκευτικής τους πίστης. Κρίθηκαν ένοχοι από τα δικαστήρια και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα, ποινές ή ακόμη και φυλακίστηκαν.



Και ξέρουμε με ποιανού το μέρος στάθηκε στα θέματα αυτά η κυβέρνηση Ομπάμα, σε σημείο που το περασμένο έτος, ο υπουργός Δικαιοσύνης Eric Holder έδωσε εντολή στους γενικούς εισαγγελείς σε εθνικό επίπεδο, ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν την πολιτειακή νομοθεσία, ειδικότερα, εκείνη που απαγορεύει τον "γάμο" των ατόμων του ιδίου φύλου  ​​- αν βρίσκουν ότι κάνει «διακρίσεις».



Αλλά όταν πρόκειται για την ελευθερία της θρησκείας για τους μουσουλμάνους, τα αποτελέσματα στα δικαστήρια είναι διαφορετικά, η αντίδραση από τη κυβέρνηση είναι διαφορετική, και ακόμη και ο τρόπος παρουσίασης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι διαφορετικός.




Τον περασμένο Απρίλιο, κάποιοι μουσουλμάνοι οδηγοί ταξί στο Κλίβελαντ αρνήθηκαν να βάλουν στα ταξί τους διαφημίσεις για τους επερχόμενους «Γκέι Ολυμπιακούς Αγώνες».



Μήπως πρόβαλε αυτή την είδηση κανένα κανάλι σε εθνικό επίπεδο; Μήπως την «καταδίκασε» κανένα; Μπα.



Όπως ρώτησε μία ιστοσελίδα: «Πού είναι ο Eric Holder να τρέξει να μηνύσει τις εταιρείες ταξί για ‘ομοφοβία’; Πού είναι τα δικαστήρια να αναγκάσουν τους ταξιτζήδες να αγνοήσουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους, όπως κάνουν με τους Χριστιανούς; Απάντηση: Μούγκα».



Η υπόθεση αυτή, όμως, δεν θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, αλλά μια άλλη υπόθεση που αφορούσε τις θρησκευτικές ελευθερίες των μουσουλμάνων οδηγήθηκε στα δικαστήρια, και η απόφαση που βγήκε ήταν υπέρ των μουσουλμάνων.



Όπως αναφέρθηκε από το Fox News, «Μια κριτική επιτροπή επιδίκασε 240.000 δολάρια ως αποζημίωση σε δύο μουσουλμάνους οδηγούς φορτηγών που μήνυσαν τον πρώην εργοδότη τους για θρησκευτικές διακρίσεις αφού απολύθηκαν, επειδή αρνήθηκαν να κάνουν παραδόσεις μπύρας» (το αλκοόλ απαγορεύεται από το Ισλάμ).



Τώρα ακούστε αυτό: «Η Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών Απασχόλησης (EEOC) κέρδισε την υπόθεση για λογαριασμό της κυβέρνησης Ομπάμα»!



Τι; Η ίδια κυβέρνηση Ομπάμα που στάθηκε ενεργά υπέρ του επανακαθορισμού του γάμου, χωρίς να την νοιάζει τι επίπτωση θα έχει αυτό στα θρησκευτικά δικαιώματα των χριστιανών, στάθηκε να υπερασπιστεί τα θρησκευτικά δικαιώματα των μουσουλμάνων αυτών;



Όχι μόνο αυτό, αλλά η EEOC αισθάνθηκε ‘υπερηφάνεια’, μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση αυτή, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης: "Η EEOC είναι υπερήφανη που υποστήριξε τα δικαιώματα των εργαζομένων για ίση μεταχείριση στο χώρο εργασίας, χωρίς να χρειάζεται να θυσιαστούν οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ή πρακτικές", δήλωσε ο Γενικός Σύμβουλος της EEOC David Lopez. "Αυτό είναι θεμελιώδες για τις αμερικανικές αρχές της θρησκευτικής ελευθερίας και της ανοχής."



Όχι, δεν κάνουν πλάκα.



Και η κατάσταση χειροτερεύει.



Ένας από τους δικηγόρους της EEOC που δίκασε την υπόθεση, η June Calhoun, είπε το εξής: "Αυτό είναι ένα φοβερό αποτέλεσμα. Αυτοί οι εργαζόμενοι υπέστησαν πραγματική αδικία που έπρεπε να αντιμετωπιστεί. Με αυτή την απόφαση, η κριτική επιτροπή επανόρθωσε την αδικία στέλνοντας σαφή μηνύματα στην Star Transport (την εν λόγω εταιρεία φορτηγών) και σε άλλους εργοδότες ότι θα πρέπει να λογοδοτούν για τις παράνομες πρακτικές τους. Επιπλέον, έστειλαν το μήνυμα στον κ. Mohamed και στον κ. Bulshale ότι η θρησκευτική ελευθερία είναι δικαίωμα για όλους τους Αμερικανούς».



Έτσι, οι εταιρείες πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις ότι δεν θα γίνονται διακρίσεις εις βάρος μουσουλμάνων, αλλά όταν πρόκειται για Χριστιανούς, οι εταιρείες πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις ότι εκείνοι που προσδιορίζουν ως ΛΟΑΤ δεν θα υφίστανται διακρίσεις, ακόμα και αυτό σημαίνει διακρίσεις εις βάρος των Χριστιανών!



Για όποιον δεν θυμάται τα περιστατικά που επιβεβαιώνουν την εξόφθαλμη ανισότητα με την οποία αντιμετωπίζονται σήμερα οι Χριστιανοί στις ΗΠΑ, ας θυμηθεί ότι όταν κάποια ομοφυλόφιλα ζευγάρια ζήτησαν από χριστιανούς ζαχαροπλάστες να τους φτιάξουν «γαμήλιες» τούρτες για τις τελετές τους, οι ζαχαροπλάστες που αρνήθηκαν κρίθηκαν ένοχοι από τα αμερικάνικα δικαστήρια, αλλά όταν ένας ομοφυλόφιλος ζαχαροπλάστης αρνήθηκε να φτιάξει μια τούρτα αντι-gay "γάμο", ​​για έναν χριστιανό πελάτη, ο χριστιανός κρίθηκε ένοχος.



Η στάση της κυβέρνησης Ομπάμα είναι σαφής: Όταν πρόκειται για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μουσουλμάνων, αυτά θα πρέπει να προστατεύονται με θέρμη. Όταν πρόκειται για τα θρησκευτικά δικαιώματα των χριστιανών, αυτά θα πρέπει να απορριφθούν με θέρμη, καθώς η κυβέρνηση έχει μηδενική ανοχή για «φανατισμό».



Ω! Της υποκρισίας!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...