Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

fft86_mf6271049

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το ξέρετε ότι οι Τζιχαντιστές με τους μόνους που δεν πολεμούν και δεν έχουν ούτε την πρόθεση να προχωρήσουν σε πόλεμο εναντίον τους, είναι οι Ισραηλινοί ;

Την πραγματικά αυτή εντυπωσιακή διαπίστωση την έκανε ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, ο Mose Yalon, στην διάρκεια συνέντευξης τύπου στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες.
Όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Mose Yalon στις ΗΠΑ, του έγινε ερώτηση από τους δημοσιογράφους γιατί οι Τζιχαντιστές δεν έχουν ρίξει ούτε μια σφαίρα εναντίον των Ισραηλινών και δεν έχουν δείξει καμία διάθεση να στραφούν εναντίον του Ισραήλ. Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας παραδέχτηκε ότι πράγματι οι Τζιχαντιστές δεν απειλούν το Ισραήλ παρά του ότι έχουν στρατιωτικές εστίες στα σύνορα του Ισραήλ με την Συρία κοντά στα υψίπεδα του Γκολάν και στο Σινά στα σύνορα Αιγύπτου Ισραήλ.
Σύμφωνα με τον Mose Yalon, μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία απειλή από τους Τζιχαντιστές ότι θα στραφούν κατά του Ισραήλ, αλλά αν συμβεί αυτό όπως τόνισε, θα βρουν την κατάλληλη απάντηση.
Έτσι για άλλη μια φορά αποκαλύφτηκε η υποκρισία και το πραγματικό προσωπείο των Τζιχαντιστών και από ποιους πράγματι κατευθύνονται για να προκαλέσουν την καταστροφή, κυρίως των χριστιανών της Μέσης Ανατολής και να εξαναγκάσουν εκατοντάδες χιλιάδες προσφυγές να ξεχυθούν στην Ευρώπη.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...