Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Η κρίση που μας επιβλήθηκε είναι τεχνητή. Απλά γίνεται ένα μεγάλο πείραμα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να χειριστεί η Παγκοσμιοποίηση τις υπερχρεωμένες χώρες.
Θέλουν δηλαδή να διαπιστώσουν, μέχρι πόσο μπορούν να αντέξουν οι αντίστοιχοι λαοί την οικονομική καταπίεση και την τρομοκρατία, πριν εξεγερθούν. Έτσι κι αλλιώς οι πάντες ανά τον κόσμο γνωρίζουν ότι το ελληνικό χρέος δεν μπορεί ποτέ να αποπληρωθεί. Γιατί επομένως δεν το κάνουν βιώσιμο, ώστε να αποπληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του χωρίς να υποφέρει ο λαός;

Η κρίση λοιπόν μπορεί να τερματιστεί το ίδιο εύκολα
όπως επιβλήθηκε. Είναι θέμα «πολιτικής» απόφασης, η οποία φυσικά στην πραγματικότητα θα προέλθει από την διεθνή οικονομική ολιγαρχία, η οποία στην πραγματικότητα ηγείται της Παγκοσμιοποίησης και του ευρωπαϊκού τέκνου της, δηλαδή της Ευρωζώνης.


Το πείραμα επομένως πιθανολογούμε ότι θα σταματήσει απότομα, λίγο πριν τη λαϊκή εξέγερση. Δεν τους συμφέρει να το πάνε παρακάτω, δηλαδή σε αιματοκύλισμα του λαού, ειδικά μέσα στην Ευρωζώνη, κάτι που θα αμαυρώσει τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης και θα οδηγήσει σε αναβίωση των εθνικισμών.


Όσο όμως εμείς φοβόμαστε, είμαστε τα υπάκουα παιδιά και ανεχόμαστε το πείραμα τόσο προφανώς και το πείραμα θα συνεχίζεται και θα πηγαίνει όλο και πιο βαθιά.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...