Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

DEBKA: Oι ρώσοι κατασκοπεύουν το Ισραήλ και επιβλήθηκαν στον κυβερνοπόλεμο στη Μέση Ανατολή με σοφιστικέ υπερόπλα

Οι ρώσοι επικράτησαν στον κυβερνοχώρο στη Μ. Ανατολή.
Το Debkafile ανακοίνωσε ότι η Ρωσία χρησιμοποιώντας συστήματα κυβερνοπολέμου δημιούργησε ένα νέο δεδομένο στο πλαίσιο του οποίου καμιά επίθεση από αέρος ή επίγεια των ΗΠΑ,Ισραήλ σε Ιράκ και Συρία αλλά και όποιας άλλης χώρας δεν θα είναι δυνατή χωρίς το συντονισμό με τη Μόσχα. Το Debkafile, αναφέρει ότι η απόσταση της αεροπορικής βάσης Hmeimim κοντά στη Λαττάκεια που χρησιμοποιούν για τις εξορμήσεις τους οι ρώσοι απέχει από την αεροπορική βάση του Takadoum στο Ιράκ 824 km ενώ η απόσταση μεταξύ Λαττάκειας Ισραήλ είναι 288 km. Η αναφορά αυτή στη συνέχεια διευκρινίζει ότι οι κυβερνήσεις της Συρίας και του Ιράκ επέτρεψαν τη χρήση των μέσων και των εξοπλισμών των βάσεών τους από το προσωπικό της ρωσικής αεροπορίας.

Η ρωσική παρουσία σε αυτές τις 2 βάσεις δημιούργησε μια κινητικότητα πτήσεων στην καρδιά της Μ Ανατολής. Ανατρέχοντας στον κυβερνοπόλεμο η Ρωσία δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα: σχεδόν καμιά επίθεση ούτε αεροπορική ούτε χερσαία από ΗΠΑ κι Ισραήλ δεν θα είναι εφικτή εναντίον Συρίας και Ιράκ ή σε οποιοδήποτε μέρος ακόμη και πιο μακρινό χωρίς το συντονισμό της Μόσχας. Το Debkafile γράφει: «οι ρώσοι ειδικοί χρησιμοποιώντας συστήματα σοφιστικέ έκαναν τις αεροπορικές τους δυνάμεις ικανές να να επιτελούν επιδρομές στον ουρανό της Μ. Ανατολής χωρίς να έχουν απέναντί τους κανένα εμπόδιο και ματαιώνουν έτσι τις επεμβάσεις της συμμαχίας των ΗΠΑ στη Συρία όσο και τις επιχειρήσεις των “ανταρτών“ κατά της συριακής κυβέρνησης.

Έτσι το σοφιστικέ αεροπλάνο κατασκοπείας «Illusion 20» των ρώσων με 4 moteurs Turbo και δυνατότητα για περισσότερες από 12 ώρες συνεχόμενης πτήσης,επανδρωμένο με αισθητήρες υπέρυθρων και θερμοκρασίας, κάμερες και κεραίες εξειδικευμένες,κάνει συλλογή πληροφοριών από μακριά,νυχθημερόν ανεξαρτήτως των μετεωρολογικών συνθηκών.Μια μεγάλη ποσότητα δεδομένων και πληροφοριών μεταφέρεται στις επιχειρησιακές βάσεις σε Μάσχα ή στην αεροπορική βάση στη Λαττάκεια.Η Ρωσία πραγματοποιεί αυτήν την επιχείρηση κατασκοπείας με τα πολλά δυνατά συστήματά της του κυβερνοπολέμου,με δορυφόρους κι άλλες μεθόδους. Το αεροπλάνο «Illusion 20» δεν συλλέγει μόνο πληροφορίες σημαντικές για τις ενέρεγειες του Ισραήλ στα υψίπεδα του Γκολάν αλλά επίσης υποκλέπτει τηλεφωνικές συζητήσεις στα κέντρα διοίκησης των αεροπορικών δυνάμεων στο Qods και μέσα στο Νότο των κατεχόμενων όπως και στο πυρηνικό κέντρο της Dimona στο Néguev. Το σύστημα του κυβερνοπολέμου της Ρωσίας είναι επίσης ικανό να διαταράσει σοβαρά τα δίκτυα πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών του Ισραήλ κατά μήκος των υψιπέδων του Golan και των βορείων και δυτικών συνόρων του Al-Khalil. 26.10.15 Debka

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...