Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Δ.Κούβελας: «Oι καρκίνοι περιλαμβάνονται στις κίτρινες κάρτες των εμβολίων -Όταν πεθαίνει ένας πολιτικός να αναφέρεται»

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μίλησε για την ανάγκη καταγραφή των πιθανών παρενεργειών των εμβολίων Covid-19 και όπως είπε ανάμεσα στις πιθανές παρενέργειες είναι και ο καρκίνος.

Ο Δ.Κούβελας είπε: «Θα έπρεπε να αναφέρονται όλα τα συμβάματα μέσα στον ορίζοντα του εμβολίου. Επειδή αυτά είναι νέα προϊόντα θα έπρεπε να αναφέρονται παραδοξότητες και 20 χρόνια μετά. Αν εγώ σήμερα είμαι κοπέλα και κάνω σεξ και κολλήσω τον ιό των κονδυλωμάτων τον καρκίνο θα τον κάνω σε 20 χρόνια, αν κάποιος δεν με ρωτήσει τι έκανα δεν θα το μάθει ποτέ. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι πολλές παθήσεις βγαίνουν αργότερα».

Στη συνέχεια τόνισε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι καρκίνοι αποτελούν πιθανή παρενέργεια των εμβολίων κατά του κορωνοϊού: «Οι καρκίνοι περιλαμβάνονται στις βασικές οδηγίες της κίτρινης κάρτας των προϊόντων αυτών (εννοεί τα εμβόλια). Είναι σαφέστατο γιατί ουσιαστικά επεμβαίνουν στο ανοσιακό μηχανισμό ανίχνευσης. Ακόμα και σκέτο χωρίς το mRNA μπορεί να μας κάνει διάφορα προβλήματα. Δεν είναι ελεγμένο, δεν το ξέρουμε, είναι καινούργια. Η κίτρινη κάρτα είναι αναγκαία. Εγώ αυτή τη στιγμή ακούω πέθανε ο ένας που έκανε, πέθανε ο άλλος που δεν έκανε. Σημαντική πληροφορία είναι αυτή που σε αναδρομική στατιστική μελέτη θα μου δείξει αύξηση της συχνότητας του καρκίνου στους εμβολιασμένους. Έτσι μαθαίνουμε και έτσι προστατεύουμε τις επερχόμενες γενιές από κακά προϊόντα».

Ο καθηγητής αναφέρθηκε και στην ανάγκη να συμπληρώνονται κίτρινες κάρτες, κυρίως όταν πρόκειται για κάποιον διάσημο: «Πέθανε κάποιος επιφανής ή μη επιφανής, θέλω να αναφέρεται. Κάποιος έκανε καρκίνο, πρέπει να αναφέρεται. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος είναι βουλευτής ή υπουργός δεν πρέπει να το αναφέρουμε. Ίσα ίσα πρέπει να το αναφέρουμε και να το διαφημίζουμε για να ξέρει ο κόσμος ότι πρέπει να αναφέρεται. Άρα λοιπόν στην ουσία θα έπρεπε ένας πολιτικός που έπαθε μια πιθανή παρενέργεια θα έπρεπε ο ίδιος να βγαίνει και να λέει συμπλήρωσα κίτρινη κάρτα. Όπως εξετέθησαν την ώρα που εμβολιαζόντουσαν, έτσι πρέπει να εκτεθούν εάν έπαθαν κάποια παρενέργεια. Αν είναι από το εμβόλιο πως θα το μάθουμε; Θα μας το πει η χαρτορίχτρα; Τ' ότι οι φαρμακευτικοί και ιατρικοί σύλλογοι σιωπούν σαν μια ομερτά δεν είναι σωστό, θέλω να πιστεύω ότι το κάνουν από άγνοια».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...