Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Οι παραδοσιακές αγοραπωλησίες μπορεί σύντομα να καταστούν περιττές χωρίς βιομετρική επαλήθευση

by Jesse Smith | Truth Unmuted

Το δυστοπικό μέλλον, όπου δεν μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις χωρίς να παρακολουθείσαι διαρκώς και να είσαι συνδεδεμένος με βάσεις δεδομένων που περιέχουν τα δακτυλικά σου αποτυπώματα, τις σαρώσεις προσώπου, τις σαρώσεις ματιών και πολλά άλλα, συνεχίζει να διαρρέει με γοργούς ρυθμούς στο παρόν.
Οι παγκόσμιοι αρχιτέκτονες θέλουν η ανθρωπότητα να ξεπεράσει την απλή σύνδεση με το διαδίκτυο, θέλουν κάθε άτομο προσωπικά και στενά συνδεδεμένο με μοναδικά σωματικά αναγνωριστικά που επιτρέπουν την παρακολούθηση όλων όσων κάνετε.

Η Zwipe, μια τεχνολογική εταιρεία που δημιουργεί αυτόνομες λύσεις βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας για κάρτες πληρωμών και φορητές συσκευές, δοκιμάζει επί του παρόντος - πιλοτικά - μια βιομετρική κάρτα πληρωμών με μια ανώνυμη ευρωπαϊκή τράπεζα (επιπέδου Tier 1) με εκατομμύρια πελάτες σε όλες τις ηπείρους.

Ένα άρθρο από το FindBiometrics τεκμηριώνει την υπόλοιπη ιστορία:

Η συγκεκριμένη πιλοτική λειτουργία θα διεξαχθεί σε τρεις χώρες της Ευρώπης, όπου η τράπεζα θα εκδώσει βιομετρικές κάρτες πληρωμών σε μερικές εκατοντάδες ''τυχερούς'' - κατόχους τραπεζικών καρτών - το πρώτο τρίμηνο του 2022.
Εάν αυτό πάει καλά, η τράπεζα σχεδιάζει να προχωρήσει σε πλήρη εμπορική διάθεση των βιομετρικών καρτών αργότερα το καλοκαίρι του ίδιου έτους.
Οι ίδιες οι κάρτες θα διαθέτουν την τεχνολογία Pay ONE της Zwipe, η οποία επιτρέπει τη χρήση αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων για την επαλήθευση της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας κατά τη διάρκεια μιας συναλλαγής.
Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπει στους παρόχους πληρωμών να άρουν το ανώτατο όριο πληρωμών στις ανέπαφες συναλλαγές και ελαχιστοποιεί την ανάγκη φυσικής επαφής με τα pin pads και τα τερματικά των σημείων πώλησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Η Zwipe θα αρχίσει να συνεργάζεται με την τράπεζα και τους συνεργάτες της στην κατασκευή καρτών εντός του μήνα. Η εταιρεία πιστεύει ότι οι κάρτες θα προσελκύσουν νέους και υφιστάμενους πελάτες που αναζητούν μια ασφαλή και βολική εμπειρία πληρωμών.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μια παγκόσμια τράπεζα επιπέδου 1 επέλεξε το Zwipe για την πιλοτική της εφαρμογή και, ενδεχομένως, για την εμπορική της διάθεση, όπου οι μακροπρόθεσμες δυνατότητες θα μπορούσαν να είναι σημαντικές», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Zwipe André Løvestam.
«Εκτός από την τεχνολογία, η Zwipe θα υποστηρίξει επίσης την τράπεζα σε όλα τα στάδια της πιλοτικής εφαρμογής, διασφαλίζοντας ότι οι εμπειρίες και τα σχόλια όλων των τελικών χρηστών θα καταγράφονται συστηματικά.»

Η Zwipe είναι μόνο μία από τις πολλές εταιρείες που εργάζονται πάνω σε «λύσεις» όπως αυτή που ουσιαστικά θα χρησιμεύει ως ψηφιακή ταυτότητα.
Με τα σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη για μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, πόσο χρόνο έχουμε πραγματικά πριν όλα τα τραπεζικά συστήματα συγκλίνουν σε μια γιγαντιαία οντότητα που απαιτεί τα βιομετρικά μας δεδομένα, τα διαβατήρια εμβολίων και την υποταγή σε απολυταρχικές εντολές για να συμμετέχουμε;

Πηγή: https://oaskhths.blogspot.com/2021/09/blog-post_46.html
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_9592.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...