Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο αθλητής Γιάννης Νάκος "Καταστράφηκε η ζωή του και η αθλητική του καριέρα μετά το εμβόλιο"

Με σφιγμένα δόντια προσπαθεί να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος.

Ο 33χρονος αθλητής καταγγέλλει ότι πείστηκε να κάνει το εμβόλιο προκειμένου να ενισχύσει την θωράκιση του συνόλου της κοινωνίας, ενώ την ίδια στιγμή ένιωθε ότι δεν μπορούσε να το αποφύγει με όλες τις απειλές και τους περιορισμούς που έθεσε η κυβέρνηση.

Ο αθλητής αναφέρει ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου τον Ιούλιο και μετά την πρώτη εβδομάδα, ενώ προπονούνταν στο γυμναστήριο, ξαφνικά αισθάνθηκε ότι τα πόδια του δεν τον κρατούσαν, είχε τρέμουλο, βραδυκαρδία και τάση λιποθυμίας. Ο αθλητής επικοινώνησε αμέσως με καρδιολόγο, ο οποίος τον ρώτησε εάν είχε εμβολιαστεί. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ο Γιάννης Νάκος δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι του και ένιωθε έντονη αδυναμία.

Ο 33χρονος πρωταθλητής Ελλάδος υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων και τελικά αποδείχτηκε ότι ο οργανισμός του είναι θρομβοφιλικός και ότι κινδυνεύει να υποστεί έμφραγμα, εγκεφαλικό ακόμα και πνευμονική εμβολή. Μετά από δύο μήνες σχεδόν, ο αθλητής εξακολουθεί να υποφέρει από τρέμουλο στο αριστερό του πόδι κάτω από την γάμπα, όπως περιγράφει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, γεγονός που τον εμποδίζει να συνεχίσει την άθληση και τις προπονήσεις του.


πηγή
πηγή

2 σχόλια:

  1. ΒΙΑΣΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ,ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΤΡΕΣ -ΚΑΙΣΑΡΟΛΑΤΡΕΣ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ρωτήσω όμως και εγώ κάτι; Δεν θα έπρεπε στο διάστημα αυτό μεταξύ 1ης και 2ης δόσης να ΜΗΝ κάνει καθόλου γυμναστική / προπόνηση κλπ; Μήπως τελικά υπαίτιος είναι ο ίδιος; Δεν είμαι φυσικά υπέρ του εμβολίου ΑΛΛΑ στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να μην φταίει ξεκάθαρα το εμβόλιο αλλά το ίδιο το παλικάρι που δεν ενήργησε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...