Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ο γονιός ΞΕΡΕΙ, ο γονιός ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης: Ο γονιός ξέρει και ο γονιός αποφασίζει για την αθώα ψυχή του παιδιού του!

Παραμερίζουν τον ιερό ρόλο του γονιού και τραμπουκίζουν οικογένειες με το έτσι θέλω. Αδημονούν να δημιουργήσουν «γενίτσαρους» της νέας «κανονικότητας».


Μια ζωτικής σημασίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του μαθήματος Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης που προωθεί η Νίκη Κεραμέως, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. στην πύλη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο Μαρούσι.
Είναι μια καλή ευκαιρία για να «ακούσει» το Υπουργείο… Απαιδείας και προσβολής του θρησκεύματος, πως στην Ελληνική κοινωνία υπάρχουν αξίες και ιδανικά που δεν καταπατούνται.
Πως το θέμα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης αποτελεί – αυστηρά – θέμα των γονιών του μαθητή και όχι του κάθε ελεεινού γκεμπελίσκου που κρύβεται πίσω από έναν «επιστημονικό» φορέα, κάνοντας εισηγήσεις για μαθήματα που προάγουν ολόκληρη τη νεοταξική ατζέντα.
Κάθε παιδί ζει σε διαφορετικό οικογενειακό περιβάλλον, έχει διαφορετική ανάπτυξη, διαφορετικό χαρακτήρα, διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, διαφορετικά βιώματα. Πάνω σε αυτά, και με εξειδικευμένο τρόπο για κάθε άτομο, πρέπει να προσαρμοστεί η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του κάθε παιδιού. Και αυτά τα γνωρίζουν ΜΟΝΟ οι ΓΟΝΕΙΣ του κάθε παιδιού.
Κανένας άλλος.
Όχι ο εκπαιδευτικός. Και φυσικά όχι κάποιος καρεκλοκένταυρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, που από κάποιο γραφείο χαράσσει στρατηγικές εκμαυλισμού των παιδιών, σε συνεργασία με την αγαπημένη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Νίκης Κεραμέως. Ο γονιός λοιπόν ΞΕΡΕΙ και ο γονιός ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.
Αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή.

Ελευθέριος Ανδρώνης

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...